Cool Stuff

Funkiss 22 noiembrie | LMA ScarJo!

Avem, astăzi, o întreagă menajerie: lupi, Porsche și țapi ispășitori. Află, doar aici, ce a explodat în Constanța și ce s-a mai înțepenit în Pasajul Unirii. Bine, nu doar aici, poți să afli și de unde-am „plagiat” titlul știrilor

AZI, ACASĂ ȘI-N DEPLASARE

La mulți ani, Scarlett Johansson! Actrița a jucat în mai multe filme, dar a avut și rolul principal în mai multe scandaluri, inclusiv cel din 2014, în care hackerii au publicat sute de poze nud furate de la celebrități, inclusiv ale ei: 


Ai dat refresh? Hai, recunoaște!

ASTRE ROZ ALBASTRE

Taurii au o zi plină de meteosensibilitate. Pe scurt, le-a înghețat pe țeavă cheful de muncă.

Gemenii se trezesc cu energie de-aia bună. Cine știe de la cine au mai furat-o și pe aia.

Contrar obiceiului animalului după care e denumită zodia lor, Racii s-au plictisit de mișcări laterale. Azi au pornirea să urce pe scara ierarhică, și pentru că-și dau seama câte trepte superioare sunt ticsite cu inși cocoțați acolo fără drept.

ȘTIRILE CARE FENTEAZĂ

„Polonia, pe cale să devină cea mai mare putere militară din UE. Deja are mai multe tancuri decât Germania”. Cine s-a fript cu ciorbă, suflă și-n iaurt. Cu tancul.

„CNN: Moscova plănuiește să deturneze electricitatea produsă de centrala nucleară Zaporojie către rețeaua rusească”. Au fost necesare 271 de zile de război să aflăm că totul este, de fapt, un foarte elaborat furt de curent.

„Lupul va fi reintrodus în Munţii Măcinului / O haită cu cinci-șase indivizi va fi adusă din zona Vrancei”. ONG-ul Scufița Roșie și Asociația Cei Trei Purceluși se opun deciziei.

„Porsche Engineering deschide un nou centru tehnologic în România, la Timișoara, și face angajări”. Neștiind ce se cere la interviul de angajare Porsche, mai mulți bănățeni au tăiat porcii.

„România a ajuns țara în care străinii se pot înțelege cel mai ușor cu un român, în ciuda miturilor”. Normal că te înțelegi ușor cu românii. Aici, majoritatea lucrurilor se bazează pe mica înțelegere.

„Rezidențiat 2022. Medicii rezidenți vor posturi călduțe, dar se plâng că examenul a fost greu”. În apărarea lor, anul ăsta nu cred că o să fie călduț prin niciun spital de stat.

“Un tramvai a luat foc pe linia 1 din Bucureşti. Toţi călătorii s-au autoevacuat” / „Mercedes în flăcări în Cartierul Francez din Capitală”. Am combinat cele două știri, pentru că ne arată că problemele ne unesc. Ajungi mai târziu la muncă, indiferent dacă-ți arde tramvaiul sau limuzina. 

„O șoferiță cu alcoolemie peste 1 la mie a provocat un accident cu patru mașini. A fugit după faptă”. Undeva sub infracțiune este și o doză timidă de feminism.

„Un nou <<țap ispășitor>> pentru ruși? Presiuni tot mai mari asupra <<Generalului Armaghedon>>, comandantul forțelor de invazie”. Rusia are, se pare, o obsesie nenaturală pentru caprine. După ce-au cășunat aproape 300 de zile pe capra vecinului, caută acum țapi ispășitori.

„Hoț la drumul mare. A furat zeci de țevi ale indicatoarelor rutiere din Mehedinți”. Poliția a încercat, de mai multe ori, să pună stop infracțiunilor, dar a rămas, de fiecare dată, fără el.

„Cercetătorii doresc să construiască o navă spațială care să urmărească obiectele interstelare în timp ce acestea călătoresc prin sistemul solar”. Eventual să le dea flashuri și claxoane.

„Niște fani englezi aflați în căutare de bere la Cupa Mondială din Qatar au ajuns la palatul unui șeic”. Ultima dată când englezii au ajuns atât de departe, căutau ceai și mirodenii.

„Cum va fi vremea de 1 decembrie. Prognoza meteorologilor pentru începutul primei luni de iarnă”. Orice român adevărat știe, în suflet, prognoza meteo pentru 1 decembrie: e vreme de grătar.

„Primăriile din Botoşani ar putea folosi utilaje de deszăpezire trase de cai”. Ambulanțele vor fi dotate cu cele mai avansate leacuri băbești și Poliția va înarma agenții cu cel mai nou model de arbaletă.

„Restricţii nocturne de circulaţie în Pasajul Unirii din Capitală, până pe 8 decembrie, pentru montarea de ventilatoare şi stingătoare”. Primăria insistă să termine lucrările înainte de 25 decembrie, când este programată blocarea în pasaj a saniei lui Moș Crăciun.

„Pe final de an, Camera Deputaților cumpără o mașină de numărat și sortat bancnote”. La cum s-a stricat vremea, după o mașină de numărat bani, probabil vor căuta și o mașină de făcut copii.

„Aterizarea cu elicopterul la mănăstirea Lainici, amendată aspru de Poliție. Sancțiune de 4.000 de lei”. Poliția a avertizat: amenda va fi și mai mare la a doua venire.

„Gest provocator la adresa României. Viktor Orban a purtat un fular cu harta Ungariei Mari”. Hai să ne calmăm, totuși. Există și oameni care poartă fulare cu „Dinamo, Campioană”!

„Localitatea Castelu. Un bancomat a fost aruncat în aer chiar lângă o secție de poliție. Hoții au furat banii și au dispărut”. IPJ Constanța s-a deplasat cu greu la locul faptei, crezând că în zona bancomatului este doar un ecou al exploziei inflației.

„De ce e periculos pentru sănătate să dormi cu lumina aprinsă”. Să parcurgem împreună drumul, de la somn cu lumina aprinsă, la pericol pentru sănătate: somn cu lumina aprinsă > facturi imense la curent > venit mult micșorat > cheltuirea economiilor > imposibilitate de plată a întreținerii > frig în casă > răceală. Mulțumesc pentru atenție!

„Un șofer ghinionist din Botoșani a rămas blocat în trafic după ce strada s-a surpat sub mașină”. O nouă groapă în Botoșani? Putem doar să-i dăm un nume și să-i urăm un realist „să crești mare”!

A FOST ODATĂ LA ACEASTĂ DATĂ

1286: Regele danez Eric al V-lea este ucis în Iutlanda de asasini îmbrăcați în călugări franciscani. Pasionații de jocuri video cred că își imaginează cum arătau preoții respecivi:


1869: S-au deschis cursurile Facultății de Medicină din București. Fiind anul inaugural, studenții s-au bucurat de mari reduceri la șpăgile de înscriere.

1906: La Convenția Internațională de Radio și Telegrafie de la Berlin, s-a aprobat utilizarea mesajelor SOS în caz de pericol. Dacă erai doar martor al unui dezastru naval, era suficient să trimiți un WTF. Dacă asistai la un dezastru naval al unui vas dintr-o țară inamică, se accepta și LOL.

1963:  Are loc asasinarea președintelui american, John F. Kennedy, în Dallas, Texas. Teoriile conspirației pleacă de la unele plauzibile, cum ar fi că erau mai mulți lunetiști pregătiți să tragă, până la unele mai puțin credibile, că JFK nu a murit, ci extratereștrii l-au ajutat să se ascundă pe partea celaltă a Pământului plat.

1988 – În Palmdale, California, este prezentat prototipul bombardierului „invizibil” B-2 Spirit. Cât de eficient era? Un exemplu, mai jos.

1995 - Are loc premiera filmul de animație „Toy Story”, primul lungmetraj realizat în totalitate pe calculator. Nepoții acestei tehnici sunt filmele și serialele Marvel, în proporție de 90% generate pe calculator.

2005: Angela Merkel devine prima femeie cancelar al Germaniei. Echivalentul României este Viorica Dăncilă. Una suspectată că este în Iluminati, cealaltă în clasa a VII-a.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.