Cool Stuff

Woody Harrelson a avut un moment extrem de emoționat alături de Michael J. Fox, când i-a înmânat actorului un Oscar onorific

Michael J. Fox și Woody Harrelson au o prietenie fantastică.

Sâmbătă, în cadrul Governors Awards 2022 din Los Angeles, Harrelson i-a înmânat lui Fox - Jean Hersholt Humanitarian Award aka un Oscar onorific, moment în care a povestit o întâmplare de când l-a vizitat pe starul din „Back to the Future” în Thailanda, în 1989. 

El a povestit au ieșit într-o seară și au dat peste un copil care organiza o „bătaie între o cobră și o mangustă.” „A atins mai mulți șerpi, apoi a găsit-o pe cea mai neplăcută cobră, a luat-o de gât și a aruncat-o într-o cușcă cu o mangustă, unde am văzut cea mai nebună luptă pe care am văzut-o vreodată între animale, în afară de executivii de studio”, a glumit Woody. 


„Mangusta a câștigat, așa că au luat șarpele, l-au legat de coadă, i-au scos sângele afară, au umplut patru pahare pe jumătate alături de Thai whisky și ni le-au dat să le bem, pentru a deveni frați cu șarpele.” Woody a dezvăluit că Fox de obicei rezistă la alcool, dar în cazul de față a vomat instant cocktail-ul.

După povestioară superbă, Harrelson a început să-l laude pe Fox, diagnosticat cu Parkinson din 1991, deoarece a reușit să „transforme un diagnostic înspăimântător într-o misiune curajoasă.”

Fox a creat o fundație în 2000 și a strâns peste 1 miliard de dolari în încercarea de a găsi un tratament pentru această boală.

„Nu a cerut niciodată rolul de a fi avocatul Parkinson-ului, dar este cel mai bun performance al lui. Fox ne oferă cel mai bun exemplu despre cum să lupți și cum să trăiești.”


Odată ajuns pe scenă, Fox i-a mulțumit prietenului său, nu fără a-i confirma că „au făcut ceva stricăciuni” în anii '80 și a-i spune că-l iubește. „Îmi place să spun că Parkinson-ul este darul care tot îmi ia, dar chiar a fost un dar”, a spus el.

Așa cum notează cei de la Page Six, el a extins gândul de mai sus într-un interviu pe care l-a acordat celor de la revista AARP, anul trecut: „Sunt destul de direct cu oamenii atunci când mă întreabă de un leac. Atunci când mă întreabă dacă voi scăpa de Parkinson în viața asta, le spun că am 60 de ani și știința este grea, așa că nu. Dar sunt sincer un tip fericit. Nu am niciun gând morbid în capul meu și nu mi-e frică deloc de moarte.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.