UNTOLD 2023: trupa Imagine Dragons vine pentru prima oară în România

Imagine Dragons este una dintre trupele fenomen ale momentului și vine pentru prima oară la noi în țară.

Share

UNTOLD 2023 îi va găzdui pe Main Stage pe americani, iar noi abia așteptăm să-i vedem live. Festivalul va avea loc în perioada 3-6 august 2023, în Cluj-Napoca.

Imagine Dragons este una dintre cele mai mari trupe de pop rock din lume și una dintre cele mai iubite formații de pe întreg globul. Băieții au inclus UNTOLD în turneul lor mondial de anul viitor, fapt care ne bucură foarte tare, deoarece în mod cert vor face un show memorabil. 


Dan Reynolds, Wayne Sermon, Ben McKee și Daniel Platzman au pus bazele Imagine Dragons în Nevada. Primul single lansat a fost „It’s Time”, urmat de un prim album considerat iconic - „Night Vision”, apărut în 2012.

„Radioactive”, single-ul de promovare pentru acest material discografic, a fost numit de publicația Rolling Stone „cel mai mare hit rock din 2012”, fiind și piesa cu cele mai multe săptămâni de prezență în clasamentul oficial al Statelor Unite, Billboard Hot 100. 


Billboard a recompensat trupa cu trofee la categoriile: „Breakthrough Band of 2013” și „Biggest Band of 2017”.

Single-ul „Believer” a fost cea mai bine vândută piesă din 2017 în Statele Unite și a intrat în clasamentul celor mai bine vândute piese din toate timpurile.

Cinci ani mai târziu, „Believer” marchează un record și pe platforma de streaming Spotify, e piesa cu cea mai lungă perioadă de prezență în Top Songs Global, 301 de săptămâni, cu peste 2,277 miliarde de ascultări.

Piesele „Thunder” și „Whatever It Takes”, incluse în albumul „Evolve”, au ajuns pe locul 1 în Billboard Hot Rock Songs, fiind piesele cu cele mai multe săptămâni de prezență consecutivă în fruntea topului american.


Imagine Dragons înseamnă 10 ani de carieră de succes, o trupă care a oferit de fiecare dată amintiri memorabile în turneele live, la fiecare piesă lansată, un portofoliu impresionant de premii și un fanbase uriaș în fiecare colț de lume. 

Dacă vrei să cumperi abonamente la UNTOLD 2023, poți face asta luni, 28 noiembrie, doar de pe untold.com.

Organizatorii au pregătit 10.000 de abonamente pentru fanii care se înregistrează pe site-ul evenimentului. Peste 50.000 de oameni s-au înscris deja și speră să fie printre norocoșii care își asigură intrarea la unul dintre cele mai mari festivaluri din lume.


La vânzarea de pe 28 noiembrie, prețurile vor fi următoarele:

  • General Access Basic: 129 euro + taxe (preț final 250 euro + taxe)
  • General Access Risk-Free: 149 euro + taxe (preț final 270 euro + taxe)
  • VIP: 350 euro + taxe (preț final 500 euro + taxe)
Share