Cool Stuff

Hugh Grant dezvăluie cât de mult i-a displăcut să filmeze celebra scenă de dans din filmul „Love Actually”

Hugh Grant povestește de ce nu i-a plăcut deloc să filmeze celebra scenă de dans din filmul „Love Actually.”

Pelicula apărută în urmă cu 20 de ani rămâne unul dintre cele mai romantice și frumoase filme de Crăciun făcute vreodată, iar scena în care Grant dansează este printre preferatele publicului.

Cu toate astea, într-un clip postat de People din cadrul emisiunii „The Laughter & Secrets of Love Actually: 20 Years Later”, moderate de Diane Sawyer, Hugh spune: „Am văzut-o în scenariu și m-am gândit - oh, aș urî să fac asta. Nu voiam să fac dansul deloc, dar să-l repet.”


În film, personajul lui Grant, David a.k.a prim-ministrul Marii Britanii, are un moment de dans în reședința lui din Downing Street, pe melodia celor de la The Pointer Sisters, „Jump.”


„Tot spune că nu vrea s-o facă. Cred că avea senzația că mă voi îmbolnăvi sau ceva și în cele din urmă voi spune - oh, ce păcat, va trebui să renunțăm la scena de dans”, a glumit scenaristul și regizorul filmului, Richard Curtis. Din păcate, adaugă el, în ziua filmărilor, Grant a venit supărat, însă trebuie să-și îndeplinească obligația contractuală.

„O ghilotină contractuală. Și nici nu am ritm, apropo, mai ales la început, când încep să dau din fund”, susține actorul.


Cu toate astea, Curtis și Grant au o prietenie de milioane, iar cei doi au mai lucrat împreună la filme clasice precum „Four Weddings and a Funeral”, „Notting Hill”, cât și „Bridget Jones's Diary.” Regizorul spune cu respect: „Nici nu știu dacă aș fi avut o carieră de film fără Hugh, așa că sunt extrem de norocos pentru faptul că ne-am întâlnit.”

În ciuda reacției inițiale, Grant a recreat scena în 2017, pentru un mini-sequel al filmului, de data asta pe melodia „Hotline Bling” a lui Drake. Continuarea de 10 minute, scrisă și regizată tot de Curtis, a făcut parte dintr-o strângere de fonduri pentru copii.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.