Kiss Time Out

Antonio Banderas consideră că Tom Holland ar fi perfect pentru un nou film „Zorro”

Antonio Banderas a fost un Zorro legendar, iar acum e pregătit să dea ștacheta mai departe.

Într-o eră în care orice e posibil din punct de vedere cinematografic, actorul și-a exprimat dorința cu privire la cine i-ar plăcea să-l urmeze.

Banderas a jucat personajul mascat în 1998, în filmul „The Mask of Zorro”, dar și în 2005 în „The Legend of Zorro”, iar într-un interviu acordat celor de la comicbook.com, el a povestit despre cum și-ar dori ca Tom Holland să joace acest rol.


„Dacă m-ar ruga cineva să fac „Zorro” din nou, aș face ceea ce Anthony Hopkins a făcut pentru mine și anume de a da ștacheta mai departe. L-aș alege pe Tom Holland. Este extrem de energic și distractiv, plus că are acea strălucire”, a spus el.

Filmele „Zoro” au fost regizate de Martin Campbell, iar Catherine Zeta-Jones a fost personajul principal feminin. Primul film a făcut parte dintr-un lung șir de succese cinematografice pentru Banderas, alături de „Desperado”, „Evita” și „Philadelphia.”

Momentan nu e nicio informație cu privire la „Zorro”, însă Banderas promovează deja sequel-ul la „Puss in Boots: The Last Wish”, unde actorul dă voce personajului central.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.