Kiss Time Out

Cazuri cu Poliția Animalelor și cu negociatori în noile episoade din serialul AXN „Oamenii Legii”

Săptămâna aceasta, serialul va fi difuzat doar două zile, în 28 și 29 noiembrie, de la ora 18.00, la AXN.

După primele două săptămâni de la premieră, serialul Oamenii Legii, prima producție locală AXN în România, aduce în continuare fanilor serialelor de acțiune cazuri tot mai interesante, misiuni tot mai complexe în care cele patru echipe de polițiști lucrează cu alte unități speciale ale poliției. 

Luni și marți, singurele zile în care se va difuza serialul săptămâna aceasta, vin cu episoade intrigante pentru telespectatorii AXN. Într-unul dintre cazurile de luni, 28 noiembrie, este implicată o echipa de la Poliția Animalelor pentru a prezenta felul în care este tratat un caz de violență împotriva animalelor.

Următoarele două cazuri de luni prezintă situații cu care echipele de polițiști din cadrul Poliției Române se confruntă destul de des: un caz de scandal pe o terasă și o șicanare în trafic între o mașină și o trotinetă electrică.  

În episodul de marți, un tânăr pasionat de grafitti își exersează talentul, la adăpostul nopții, pe zidul exterior al unui bloc de reședință. Poliția intervine și are loc o urmărire sfârșită cu o problemă de sănătate a infractorului, care a fost tratată cu mare atenție. Al doilea caz este foarte emoționant, acțiunea începe cu un apel la 112, o femeie care spune că soțul ei, care fusese concediat acum câteva săptămâni, s-a urcat pe bloc și amenință că se sinucide. Polițiștii se duc de urgență la fața locului împreună cu o echipa de negociatori, ambulanță, pentru a împiedica o tragedie. Astfel avem un episod spectaculos cu un caz gestionat cu multă precizie și concentrare. Finalul episodului aduce o urmărire în trafic a unui șofer care circula cu mare viteză.

Serialul Oamenii Legii urmărește patru echipe din cadrul Poliției Române, care se confruntă cu cele mai interesante cazuri și care intervin acolo unde legea și ordinea par a fi încălcate. Producția este realizată la nivel local cu sprijinul Poliției Române și al Corpului Național al Polițiștilor, atât la nivel logistic, prin punerea la dispoziția echipei de producție a echipamentelor de supraveghere și recuzită, cât și la nivel de consultanță privind scenariul fiecărui episod.  

Oamenii Legii se bazează pe formatul internațional Karlsbridge, Police in action.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.