Kiss Time Out

Ce e nou pe Netflix în luna decembrie - povești clasice reinventate, puzzle-uri care așteaptă să fie rezolvate și lupta împotriva unei forțe de neoprit

În ultima lună din an, cele mai așteptate titluri de pe Netflix sunt urmatoarele: Guillermo del Toro’s Pinocchio, unde, prin tehnica stop-cadru, celebra marioneta de lemn pornește într-o aventură prin diverse lumi și care dezvăluie puterea dătătoare de viață a dragostei; Glass Onion: A Knives Out Mystery, film în care Benoit Blanc revine pentru a dezlega misterul unei noi povești polițiste semnate de Rian Johnson; The Witcher: Blood Origin, cu acțiunea plasată într-o lume a elfilor, cu 1200 de ani înaintea evenimentelor din The Witcher și care spune povestea primului vânător de monștri.


Pe lângă acestea, ne mai întâlnim și cu: "Sr.", BARDO, False Chronicle of a Handful of Truths, CAT, Chicago Party Aunt: Partea 2, Dream Home Makeover: Sezonul 4, Emily in Paris: Sezonul 3, Firefly Lane: Sezonul 2 Partea 1, I AM A KILLER: Sezonul 4, Lady Chatterley's Lover, Money Heist: Korea - Joint Economic Area Partea 2, My Next Guest with David Letterman and Volodymyr Zelenskyy, Paradise PD: Partea 4, Rise of Empires: Ottoman: Sezonul 2, Roald Dahl's Matilda The Musical, The Masked Scammer, White Noise, Good Will Hunting, Pulp Fiction, Neidentificat și multe altele. 

GUILLERMO DEL TORO'S PINOCCHIO - 9 decembrie

Cineastul distins cu premiul Oscar Guillermo del Toro și legendarul Mark Gustafson, maestru premiat al tehnicii stop-cadru, reinventează povestea clasică despre celebra marionetă de lemn, semnată de Carlo Collodi. Este vorba despre un tur de forță fantastic, în care Pinocchio pornește într-o aventură prin diverse lumi și care dezvăluie puterea dătătoare de viață a dragostei. 


GLASS ONION: A KNIVES OUT MYSTERY - 23 decembrie

Benoit Blanc revine pentru a dezlega misterul unei noi povești polițiste semnate de Rian Johnson. În această nouă aventură, îndrăznețul detectiv apare în mijlocul unei luxoase proprietăți private aflate pe o insulă din Grecia, însă nu se știe cum și de ce a ajuns acolo, acesta fiind doar primul dintre nenumăratele puzzle-uri care așteaptă să fie rezolvate.

Blanc face curând cunoștință cu un grup pestriț de prieteni care s-au adunat la întâlnirea lor anuală, la invitația miliardarului Miles Bron. Printre cei aflați pe lista oaspeților se numără Andi, fosta parteneră de afaceri a lui Bron, Claire Debella, actuala guvernatoare a statului Connecticut, omul de știință avangardist Lionel Toussaint. Lista continuă cu creatoarea de modă Birdie Jay, fost model, și conștiincioasa ei asistentă pe nume Peg, precum și influencerul Duke Cody, însoțit de Whiskey, iubita lui. Așa cum se întâmplă în cele mai reușite povești polițiste, fiecare personaj ascunde propriile secrete, minciuni și motivații. Atunci când unul dintre membrii grupului este ucis, toți ceilalți devin suspecți. 

Întorcându-se la franciza pe care a inițiat-o, cineastul nominalizat la Oscar Rian Johnson semnează scenariul și regia filmului Glass Onion: A Knives Out Mystery și adună în jurul său o nouă distribuție plină de vedete, din care fac parte Daniel Craig, care revine în rolul lui Blanc, Edward Norton, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Jessica Henwick și Madelyn Cline, alături de Kate Hudson și Dave Bautista.


THE WITCHER: BLOOD ORIGIN - 25 decembrie

Cu acțiunea plasată într-o lume a elfilor, cu 1200 de ani înaintea evenimentelor din The Witcher, Blood Origin va spune o poveste demult uitată, despre șapte proscriși ce s-au unit pentru a lupta împreună împotriva unei forțe de neoprit, care le-a luat totul. Aventura lor însângerată dă naștere primului vânător de monștri, într-un conflict care duce la Conjuncția Sferelor, momentul decisiv în care lumile monștrilor, oamenilor și elfilor s-au contopit, formând un singur univers. 



MY UNORTHODOX LIFE: SEZONUL 2 - 2 decembrie 

Tensiunile ating apogeul în procesul de divorț al Juliei, Batsheva și Miriam fac pași importanți în iubire și în carieră, iar Aron rezistă presiunilor de laicizare. 



I HATE CHRISTMAS - 7 decembrie

După ce-și minte familia că are un iubit, o soră medicală singură începe să-și caute cu disperare un partener pentru Crăciun, care va sosi peste 24 de zile. 



MONEY HEIST: KOREA - JOINT ECONOMIC AREA PARTEA 2 - 9 decembrie

Niște hoți ocupă monetăria din Coreea reunificată. Cum în interior există ostatici, poliția trebuie să oprească hoții, dar și pe misteriosul personaj din spatele jafului. 



EMILY IN PARIS: SEZONUL 3 - 21 decembrie 

La un an după mutarea la Paris unde o aștepta slujba de vis, Emily se trezește la o răscruce în carieră și dragoste și trebuie să decidă încotro se va îndrepta.



RISE OF EMPIRES: OTTOMAN: SEZONUL 2 - 29 decembrie 

După cucerirea Constantinopolului, sultanul Mahomed al II-lea își consolidează puterea, dar un conducător din Țara Românească amenință să-i doboare imperiul.  



WHITE NOISE - 30 decembrie 

O familie americană are parte de conflictele de zi cu zi și analizează mistere universale precum dragostea, moartea și fericirea într-o lume dominată de nesiguranță. 



7 WOMEN AND A MURDER - 28 decembrie 

Când capul familiei este ucis, șapte femei, fiecare având motive ascunse, rămân prinse într-un conac și încearcă să rezolve misterul crimei.  

WHO KILLED SANTA? A MURDERVILLE MURDER MYSTERY - 15 decembrie

Un detectiv care detestă sărbătorile este nevoit să rezolve o crimă și să salveze Crăciunul, cu sprijinul unor ajutoare celebre care trebuie să se bazeze pe improvizație.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.