Cool Stuff

Robert Pattinson și iubita lui au apărut pentru prima oară pe covorul roșu împreună

Robert Pattinson și Suki Waterhouse au o relație de patru ani, dar abia au apărut pentru prima oară pe covorul roșu împreună.

Actorul în vârstă de 36 de ani și actrița de 30 de ani au participat la show-ul Dior, colecția 2023, din Giza, Egipt. Cei doi au stat la poze împreună, spre bucuria fanilor. 


Robert și Suki sunt împreună din 2018, dar au preferat să-și țină relația departe de ochii presei. Ei s-au întâlnit după ce actorul a încheiat logodna cu FKA Twigs, iar Suki s-a despărțit de Bradley Cooper, alături de care a stat doi ani. 

Pattinson a vorbit de foarte puține ori despre iubirea lui, cum ar fi în 2019, când a spus celor de la The Sunday Times: „Dacă faci loc oamenilor în viața ta, treaba asta ia din iubire. Dacă un străin de pe stradă te-ar întreba despre relația ta, ți s-ar părea extrem de nepoliticos, dar dacă pui un zid, atunci lucrurile au șanse să fie mai bune.”


Legătura dintre ei a devenit mult mai serioasă în 2020, atunci când au petrecut perioada de carantinare împreună. „Rob și Suki în mod cert au discutat despre posibilitatea unei logodne, dar nu există nicio grabă. Suki nu pune presiune pe el, dar cei doi sunt extrem de serioși unul cu celălalt”, a spus o sursă.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.