Cool Stuff

Mariah Carey se declară fana lui David Beckham, după ce l-a auzit cântând „All I Want For Christmas”

David Beckham a cucerit-o pe Mariah Carey.

Victoria Beckham, soția fostului fotbalist, a postat pe contul ei de Instagram un clip în care David fredonează celebrul cântec al artistei, „All I Want For Christmas”, iar Mariah nu a ezitat să comenteze. „Reinterpretarea mea preferată”, a scris ea.


Din video pare că David nu știe că este filmat, lucru care se schimbă atunci când Victoria îl întreabă: „Ai probleme cu notele înalte, nu?”

„Așa cum ai și tu?”, a răspuns amuzant Beckham, înainte de a-i demonstra partenerei sale că se descurcă foarte bine și la acest capitol.

Filmulețul are peste 1 milion de like-uri și comentariile sunt extrem de pozitive la adresa lui David. 


Mai mult, aprecierea primită de vedetă de la Carey vine după ce ea s-a hotărât să facă Crăciunul extrem de special pentru doi fani. 

Cântăreața s-a parteneriat cu cei de la Booking.com pentru a primi doi oaspeți în penthouse-ul ei din New York, într-o vizită complet inedită, în perioada 16-19 decembrie.

Așa cum era de așteptat, inițiativa vine la pachet cu un set de reguli foarte clar stabilite, dar și cu faptul că ea nu va fi acasă să-i întâmpine pe invitați.

„Primul venit, primul servit”, asta e politica prin care sunt aleși câștigătorii, așa că ești invitat să iei parte la competiție pe 14 decembrie, pe Booking.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.