Kiss Bits

Cum am ajuns să fac striptease când nu dau cu bidineaua

Buttplug-uri cu coadă de cal și degete surpriză în anus. „M-am stresat maxim. Dar când doamnele m-au încurajat și s-au arătat entuziasmate, m-am gândit: acum sau niciodată.”

Informațiile mele despre stripperi vin din filme precum Magic Mike sau Our Boys: filme în care actori antrenați dansează pe jumătate dezbrăcați în fața unor femei care urlă ca disperatele. Dar, de curând, am văzut pentru prima oară un show de striptease masculin live. Mai exact, în sufrageria soacrei mele. Când a împlinit șaizeci de ani, femeia a organizat o mare cină acasă la ea cu douăzeci de prieteni. Toată lumea era îmbrăcată super frumos. Deodată, la șapte seara, un tânăr a apărut la ușă în uniformă de polițist.

PUBLICITATE

După un sfert de oră amuzant și destul de inconfortabil, în care tipul a dansat la bustul gol, s-a frecat de soacră-mea și i-a lins gamba, actul s-a încheiat. Înainte să plece, l-am întrebat de ce a ales profesia asta. „A, eu lucrez în construcții. Fac asta ca să câștig niște bani de buzunar.”

stripper ca tip, cum e sa faci striptease ca barbat

BOBBIE PE CANAPEA ÎN SUFRAGERIE.

Îl cheamă Bobbie și are 24 de ani. O săptămână mai târziu, m-am întâlnit cu el ca să aflu cum a ajuns să fie stripper. Mi-a povestit despre avantajele și dezavantajele vieții de stripper. Prin el, am intrat în contact cu Jeroen, un asistent social de douăzeci și ceva de ani care face striptease la petreceri acasă la oameni de trei ani și a participat la multe târguri erotice. Nu vrea ca colegii de la job să știe asta, așa că nu ne-a dat numele real.

În timpul săptămânii, pe Bobbie îl vezi cu bidineaua în mână. De șase ani vopsește clădiri monumentale, case și birouri care au nevoie de întreținere. Abia acum un an și jumătate i-a venit ideea să-și ia acest job suplimentar, după ce a fost la o petrecere unde a dansat un stripper. „Eram chiar în față, i-am studiat toate mișcările. Nu mai văzusem în viața mea așa ceva. Mi s-a părut super tare.”

În săptămânile care au urmat, pe Bobbie a început să-l roadă gândul că ar vrea să facă și el asta.

stripper ca tip, cum e sa faci striptease ca barbat

În Țările de Jos sunt mai multe agenții de unde poți închiria stripperi. Camera Comerțului a grupat într-o singură categorie toate serviciile care țin de erotism. În prezent, în categoria respectivă sunt incluse oficial 1870 de companii. Am dat o căutare cu termenul striptease și am găsit 11 companii, dintre care, după spusele lui Bobbie, doar opt sunt active.

PUBLICITATE

Ca să intri într-o astfel de agenție, trebuie să ai niște experiență, totuși. Iar Bobbie nu avea deloc experiență atunci când i-a venit gândul, după petrecere. „La scurtă vreme, eram la un alt party și fosta mea iubită a recunoscut un tip de la TV pe nume Dennis care era stripper. Mi-a zis să mă duc să vorbesc cu el, dacă îmi doresc chiar atât de mult să fac asta.”

Bobbie i-a urmat sfatul și a vorbit cu tipul respectiv. S-au înțeles de minune și au făcut schimb de contacte.

Două săptămâni mai târziu, mergeau la un party împreună cu un grup de prieteni. Bobbie s-a așezat într-un colț al camerei și l-a urmărit pe Dennis cum își făcea treaba, îmbrăcat în polițist. Pe la jumătatea show-ului, muzica s-a oprit, iar Dennis a zis: „Doamnelor, și băiatul ăsta de aici vrea să fie stripper. Vreți să vedeți de ce e în stare?”.

„M-a luat prin surprindere. Nu mă gândeam că o să dansez și eu, habar nu aveam cum. Plus că eram îmbrăcat super nașpa, în tricou și trening. M-am stresat maxim. Dar când doamnele m-au încurajat și s-au arătat entuziasmate, m-am gândit: acum sau niciodată.”

„M-am așezat în poala uneia dintre femei și am mișcat lent din șolduri. Apoi mi-am scos tricoul și am simțit toate privirile ațintite pe mine. Mă ardeau. Toate au început să râdă și să țipe. Mi s-a părut minunat.”

Între timp, Bobbie a cunoscut și alți stripperi, cum e Jeroen. Uneori fac show împreună sau se înlocuiesc unul pe celălalt când e nevoie. Jeroen lucrează în industrie de la o vârstă fragedă. „Când aveam 18 ani, am fost abordat de o colegă de liceu. M-a întrebat dacă mă interesa să devin candyboy. Nu mai auzisem niciodată termenul. În zona de unde provin, nu prea avem o viață de noapte activă.”

PUBLICITATE

A aflat că un candyboy e un băiat sexy care servește băuturi și dulciuri la petreceri, topless. I-a plăcut ideea și a zis da, fără să se gândească prea mult.

stripper ca tip, cum e sa faci striptease ca barbat

„Am avut primul eveniment în Rotterdam. Au participat mii de persoane. Nu eram deloc obișnuit să primesc atâta atenție din partea femeilor. Mi s-au făcut o grămadă de poze, femeile îmi cereau shoturi încontinuu. A fost intens, dar m-am simțit grozav.” Jeroen adoră atmosfera de petrecere și atenția, așa că a continuat să fie candyboy în fiecare weekend. Din când în când, mai făcea și câte un show de striptease în cluburi.

La vârsta de douăzeci de ani, a primit un telefon din partea celui mai mare târg din Danemarca, Erotic World. „Aveau nevoie urgent de un stripper. Un prieten de-ai mei care fusese angajat nu mai putea articipa și aveau nevoie de înlocuitor. M-a recomandat pe mine. Nu mai făcusem striptease pe o scenă, în fața atâtor persoane. Dar n-am avut mult timp de gândire, târgul începea în două zile.”

După multe ezitări, a hotărât să accepte provocarea. A ajuns la intrare cu o valiză plină de lucruri necesare pentru spectacol: ulei, cătușe, bice, un dildo.

Când a intrat, era plin de oameni. Erau multe tarabe cu jucării sexuale și costume de latex. A văzut inclusiv un bărbat cu mască de cal care purta în fund un buttplug cu coadă de cal. „M-am panicat. M-am întrebat: Ce caut eu aici?”

PUBLICITATE

„Înainte de performance, aproape am leșinat de emoție. Nu aveam experiență, nu știam la ce să mă aștept. Mă gândeam doar că o să apar dezbrăcat în fața a câteva sute de oameni. O greșeală putea însemna sfârșitul carierei mele.”

Când Jeroen a intrat pe scenă, lumea l-a aplaudat. A încercat să facă contact vizual cu oamenii din încăpere și a chemat o femeie în față. „Din păcate, nu era foarte pudică, dar nici prea deschisă la minte. Actul s-a desfășurat aproape pe pilot automat, pentru că mă gândeam doar să ajung cu bine la final, când am rugat-o să-mi dea jos chiloții. A făcut-o și toată lumea a luat-o razna în momentul ăla. A fost mișto. Nu mi-a mai fost frică. Am realizat că abia așteptam să fac asta din nou!”

Și Bobbie s-a temut că o să se facă de râs, așa că, după prima seară ca stripper la party, a început să exerseze mișcările. „Am căutat tutoriale pe YouTube. Mi-am pus o oglindă mare în mijlocul sufrageriei și am imitat ce vedeam în clipuri.”

stripper ca tip, cum e sa faci striptease ca barbat

După ce a căpătat încredere în el, a contactat o agenție de stripperi. Jeroen a făcut asta abia la un an după prima apariție la târgul erotic. 

Ambii băieți au început să fie închiriați foarte des pentru petreceri de burlăcițe sau burlaci, party-uri pe iahturi sau cine intime. În weekenduri, atât Dennis, cât și Bobbie, au cam șapte show-uri. „Într-o săptămână proastă, am cinci pe weekend. Într-una bună, am 15”, a zis Jeroen.

În funcție de cât de departe e locația, Bobbie și Jeroen cer cam 150 de euro pentru 15 minute. După show, de obicei se pozează cu lumea sau mai stau un pic de vorbă cu oamenii. 

PUBLICITATE

„La început, eram stresat și anxios, mă așteptam mereu la ce e mai rău. Dar acum nu mă mai sperie nimic, pentru că le-am văzut pe toate: situații ciudate, petreceri dubioase, femei mult prea îndrăznețe”, a zis Bobbie. „Odată, am venit dezbrăcat în dreptul unei femei care stătea jos și tipa mi-a băgat random un deget în cur. Am sărit un metru în sus.”

La unele petreceri, tipii sunt geloși pe ei și spun lucruri răutăcioase sau fac glume proaste. „A fost o situație în care un tip nu știa că o să vin să dansez și s-a înfuriat când m-a văzut. În momente din astea, trebuie să încerci să rămâi politicos, să mulțumești și să pleci.”

Dar marea majoritate a show-urilor sunt de succes. „De câte ori intru pe ușă, mă simt ca o vedetă. Oamenii mă susțin și primesc multe reacții pozitive după show. Iar asta mă motivează”, a zis Bobbie.

De fapt, singura mea frică e să nu mă dea vreun bărbat gelos afară din casă sau să nu mă bată. Într-o noapte, Bobbie și-a făcut show-ul de ziua unei femei, dar, la final, tipa avea lacrimi în ochi.

„Mi-a zis alt invitat la party că femeia avea genunchii sensibili. Dacă aș fi știut asta, aș fi renunțat la unele mișcări. M-am dus la ea și mi-am cerut scuze sincer. Mă simțeam ca ultimul om. Când am ieșit pe ușă, un băiat a venit la mine și mi-a zis: Data viitoare te omor, prietene. M-am simțit oribil tot restul serii. Mă tem că un astfel de tip o să meargă o dată prea departe, încurajat de presiunea anturajului, ca să se dea șmecher.”

Cu toate astea, Bobbie crede că jobul lui e, în mare parte, super mișto. I-ar plăcea să facă asta până la vârsta de treizeci de ani. „Mi se pare o vârstă bună. După asta, o să continui să vopsesc și să văruiesc până la pensie.” Jeroen nu știe cât timp vrea să continue. I se pare stupid să renunțe la striptease, pentru că tocmai a început facultatea și are nevoie de bani. „E un job care îți oferă multă libertate și pot să-l combin cu facultatea fără probleme.”

Articolul a apărut inițial în VICE Țările de Jos.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.