Kiss Music News

Am stat de vorbă cu Minelli despre viață și carieră: „Nu aș răni niciodată alți oameni doar ca să-mi ating țelurile”

Minelli este una dintre cele mai apreciate artiste din România, cunoscută pentru hit-uri precum „Rampampam” și „Mariola.”

La 34 de ani, artista din Slobozia și-a creat un nume în industria muzicală românească, iar noi am luat-o la întrebări despre viață și carieră. Minelli a venit în București la 16 ani, unde a făcut parte dintr-o trupă manageriată de Marius Moga.

Cu multă perseverență, tânăra s-a lansat pe cont propriu, iar acum se bucură de succesul pe care-l merită. Ea este mamă a doi copii, Sarah Maria și Filip, și încearcă să îmbine așa cum știe mai bine viața profesională cu cea personală.


Cum te-ai descrie în cel mai sincer mod posibil?

E foarte greu să vorbesc despre mine, dar voi spune trei cuvinte care mă definesc: demnitate, loialitate și ambiție.

Ce ți-ar plăcea ca lumea să știe despre tine?

Sunt un artist desăvârșit, perseverent, care nu ar face niciodată ceva care să rănească alți oameni doar ca să-și atingă țelurile.


Ai doi copii și o carieră de succes. Cum îți împarți timpul astfel încât să le faci pe toate?

Am parte de ajutor cu cei mici, iar părinții mei îmi sunt alături ori de câte ori e nevoie și de aceea reușesc să mă organizez cumva mereu.

Sunt și momente în care devine obositor, când nu am timp să stau, dar mă bucur că sunt activă. Atunci când sunt plecată cu muzica mă concentrez pe ce am de făcut, iar când sunt acasă, sunt 100% acasă.

Povestește-mi un moment crucial care ți-a schimbat viața

Când am aflat că sunt însărcinată cu Sarah. Aveam 20 de ani și a fost momentul în care mi-am dat seama că lucrurile devin foarte serioase.

Ai vrut vreodată să renunți la muzică?

Da, am avut multe momente în care mi-am dorit să pun capăt muzicii, pentru că nu se întâmpla ceea ce-mi proiectasem, pentru că simțeam că tot ceea ce fac este degeaba. Am avut clipe în care am avut impresia că totul începe să se lege, dar apoi intervenea ceva și pica totul în jur. Simțeam că mă învârt în cert, că nu evoluez, însă am învățat că în orice călătorie de succes e vorba de un drum care trebuie parcurs pentru a reuși ceva măreț.

Apropo de asta, ce te motivează în acest domeniu?

Muzica este cu mine în orice moment, mă gândesc la idei constant, fie că sunt în mașină sau când pun capul pe pernă. Pofta e încă în mine, iar un lucru care mă motivează și contează foarte mult este legat de mesajele pe care le primesc de la oameni de peste tot din lume, care îmi scriu cât de mult i-a ajutat muzica mea și care-mi mulțumesc pentru asta. Mai adaugă și energia pe care o primesc de la public în concerte - toate astea mă fac să merg mai departe și-mi confirmă că fac ceva frumos.


Cum te raportezi la industria muzicală din România? Cum ți se pare că merg lucrurile aici?

La noi lucrurile se mișcă un pic mai greu și încă sunt oameni care nu știu că proiectul Minelli este un proiect românesc. Sunt foarte mulți care încă se miră de faptul că-s româncă. Este o problemă de PR pe care sper să reușim să o rezolvăm cât mai repede.

Crezi că e dificil pentru un artist nou să ajungă cunoscut?

E greu de spus și depinde de la artist la artist. Depinde cum alege să iasă în față, dar știu sigur că e nevoie de perseverență, muncă multă și încredere de sine.

Ce ți-ar plăcea să știe oamenii despre muzica ta?

Că este scrisă de mine mereu, din suflet. Sper să inspire, să bucure și să ajute cât mai mulți oameni. 


Cine te inspiră în plan muzical?

Sunt foarte mulți artiști, atât vechi, cât și noi, cum ar fi Frank Sinatra, Ella Fitzgerald, Stevie Wonder, Sade, John legend, Anne Marie, Bruno Mars sau Raye.

Dacă nu ar fi fost muzica ar fi fost..?

E greu să mă văd în alt domeniu, deoarece încă de mică fac muzică, dar cred că mi-ar fi plăcut să fiu jurnalist sau ceva tot în domeniul artei; poate chiar designer de interior sau make-up artist.

Care e cel mai frumos lucru care s-a spus despre tine vreodată?

Că sunt o mândrie pentru țara noastră, în urma performanțelor piesei „Rampampam.”


Ce pregătești în perioada următoare, la ce să se aștepte fanii?

Un album pe care toți fanii îl așteaptă nerăbdători și pe care și eu abia aștept să-l lansez, deoarece este primul meu material muzical.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.