Cool Stuff

Olivia Addams și Florian Rus au îmbătrânit 40 de ani pentru a cânta la DesKiss Dimineața noua lor piesă, „Până îmbătrânim”

Asta da dedicare!

Olivia Addams și Florian Rus și-au luat în serios noua piesă, „Până îmbătrânim”, și s-au prezentat la DesKiss Dimineața cu un look demn de filmul Benjamin Button.  

Cei doi artiști au apelat la un expert în machiaj pentru a-i îmbătrâni cu 40 de ani, după cum a mărturisit Florian: 

„Au trecut vreo 40 de ani. Ea îmi mănâncă nervii... ca orice cuplu la vârsta asta. Ne-am luat și instrumentiști tineri, să ne întinerească și pe noi, că trebuie să ne dea un refresh și nouă cineva.”, a glumit Florian Rus. 


Ciprian Dinu a atins și subiectul podcasturilor, iar Florian Rus a dezvăluit că ascultă mai mult podcasturi de afară, fiind fan Joe Rogan și Lex Fridman

Olivia a declarat că ea urmărește podcasturi de la noi, dar punctual, doar atunci când e vorba de ceva în jurul căruia se face vâlvă și devine viral. 

Cei doi au mai povestit și că de un an așteaptă să fie lansată piesa „Până îmbătrânim”, un motiv în plus pentru machiajul de pe fețele lor.   

Apropo de asta, Florian a mărturisit că machiajul a durat o oră. 


Despre noul lor hit, Cătălin Oprișan a spus că e „o melodie care se ascultă și cu ochii”.  

Iar apoi discuția a virat spre planurile pentru 2023. Olivia a spus că a renunțat la acest obicei, din moment ce planurile pentru 2022 nu s-au concretizat, așa că va lăsa universul să o surprindă.

Florian a spus că-și dorește să nu mai îmbătrânească înainte de vreme, dar altfel, după 2020, și el a învățat că viața-și bate joc de noi atunci când ne facem planuri. 

Iată cum a decurs întreaga discuție:  

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.