Cool Stuff

Ghidul cadourilor inutile

Noi v-am întrebat, voi ați răspuns, și astfel s-a născut ghidul cadourilor inutile primite de sărbători. Luați aminte! Să nu repetați greșelile altora.

😢  Ne pare rău dacă ai primit și tu un cadou care se regăsește pe lista asta. E de la sine înțeles că toți cei care au făcut așa „surprize" vor ajunge pe lista copiilor răi a lui Moșu.


Cel mai inutil cadou primit de Crăciun a fost un papirus. :)


Cel mai nașpa cadou a fost un lănțișor „de argint", care nu era de fapt argint, iar după un scurt timp... a ruginit. 🤦‍♂️


Cel mai naspa cadou a fost când o cunoștință apropiată mi-a arătat un parfum pe care l-a cumpărat de pe stradă și a fost o mare țeapă și mi l-a dăruit de Crăciun, uitând că mi-a spus despre el. 🤣🤣🤣


Un cadou urâțel pe care l-am primit a fost o lampă în formă de inimă, pe care atunci când am vazut-o mi-a ieșit foc prin ochi și am băgat-o în priză și cred că i-am transmis starea, pentru că a luat foc instant. Eu așteptam să mă ceară de soție.🤣🤣


Eu am primit de ziua mea o husă anti-îngheț pentru parbriz…sunt născut în luna mai.


Cel mai inutil cadou primit a fost un elefant de porțelan cu trompa în sus care cică semnifică prosperitate, bogăție și fertilitate. N-am devenit nici bogată și nici însărcinată n-am rămas. 🙄🙄🙄


Cel nașpa cadou a fost un set de jante auto cu 5 prezoane, când eu aveam la mașina 4 prezoane. 😁 


Cel mai urat cadou pe care l-am primit a fost o cămașă de la nașul meu, una kitchoasă de nu o purta nici câinele afară pe timpul iernii. Am crezut inițial că a fost o glumă din partea lui, așa că de ziua lui i-am dat cadou aceeași cămașă. Am tot făcut "schimb" de cămașă timp de 3 ani, aceeași cămașă până când am renunțat eu, că îi trecuse vremea, nu de alta.


Cel mai inutil cadou a fost o sticlă de vin de la un prieten pe care i-o dăruisem înainte cu 10 zile de ziua lui.


Am primit cadou o corabie cu pânze, deși eu locuiesc la munte.


Ne-am mutat de curând la casă și tot primim cadou de casă nouă pahare si căni, noi am avut restaurant și avem sute de ele .... oare ce am face cu mai multe?! 🙈 


Cel mai inutil cadou primit😂😂 sunt mai multe, dar unul pe care nu îl pot lăsa deoparte este un scăunel de bebe pentru mașină😂😂 dar eu nu aveam nici copil, nici mașină... nici soție.😂😂😂


Cel mai nepotrivit cadou...un calendar pe anul care se încheie.  🤣🤣🤣


Am primit de Mos Nicolae  o perechete de șosete cu motive de Crăciun de copii numărul 35. În condițiile în care eu port 39 și am 30 de ani. 🤣🤣 Când i-am zis fratelui meu, răspunsul lui a fost că erau frumoase.


Am primit un set de lux cu aftershave + gel de ras, în condițiile în care sunt preot și nu mă mai bărbierisem de 15 ani….


Am primit de la o prietenă de ziua mea un set de dispozitive (ca niște piepteni de plastic) pentru împletit părul. Eu am păr scurt!


Am primit de ziua mea o geantă de laptop…eu nu am laptop.


Pentru că țineam dieta acum câtiva ani, și număram caloriile, am primit cadou o lingură care cântărește automat mâncarea, iar în momentul în care o ridic din farfurie, afișează gramajul pe un mic ecran de pe coadă 😂 nu as fi crezut că există așa ceva, dar oricum a fost total inutilă. 😂


Cel mai inutil cadou: cupoane de reducere la magazine de haine de 10% , am mers în magazin și surpriză, magazinul oferea 20% reducere.


Cadouri inutile? O cutie goala primită de la curier...acolo trebuia sa fie un set de tacâmuri din argint, dar nu au mai ajuns la mine, din păcate! Sunt convinsă că expeditorul mi le- a dăruit din suflet, sau, poate că nu?


Eu am primit o oală sub presiune, cu fundul spart. Mi-a curs jumătate din supă.


Băiatul a primit același costum de Crăciun ca și fata mea, deși diferența dintre ei e de 4 ani. 


Taică-miu îmi face cadou mereu aftershave.. cu toate că am barbă.


Vă mai aduceți aminte ajutoarele, venite după '90, din țări mai dezvoltate? Un văr de-al mamei s-a gândit că poate să trimită un astfel de produs primit în pachețele de la ajutoare ca și cadou de Crăciun. A venit cu obiectul la mine spunând că este un robot Macron 1 (erau niște desene pe la TV). Ce credeți că am primit? Un fel de cub rubik....Ce m-am mai chinuit să îl transform în robot!!!


Am mai primit într-un an, de la un prieten neinspirat de fel, un portret care nu avea nicio treaba cu mine, desenat de el, el neavând talent la desen, pe care îl am și acum înrămat pe perete, de rușine. 


Cadou inutil = poșetă albă, în condițiile în care persoana știa că îmi place doar negru! Și fără niciun ban în ea. Adică se spune  că atunci când oferi o poșetă sau un portofel trebuie sa fie și un bănuț pus acolo (nu contează valoarea lui), deoarece altfel aduce sărăcie!


Am primit o bicicleta fără coarne, de la un prieten!


Un cadou inutil pe care l-am primit a fost un bibelou demodat primit de la mama și voia să-l așez în casă pe mobilă, la vedere, să-l vadă toți cei care vin în vizita. L-a așezat unde a vrut ea, eu l-am luat după ce a plecat de la mine.


Un set de bombe de baie (efervescente) de la cineva apropiat, știind că am cabină de duș, și nu cadă. 😅

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.