Kiss Time Out

Emma Thompson arată de nerecunoscut în „Matilda the Musical” - când are premiera filmul pe Netflix

Emma Thompson este complet transformată în rolul directoarei Trunchbull din producția „Matilda the Musical.”

Filmul va avea premiera pe Netflix în data de 25 decembrie, iar într-un interviu pe care l-a acordat celor de la Variety, actrița a povestit cum a stat zilnic la machiaj în jur de trei ore și jumătate. „Am stat mult și când am filmat „Cruella”, dar aici am stat cel mai mult. Am purtat și un costum care să-i dea greutate și mușchi personajului. A fost foarte greu să umblu costumată așa”, a spus ea.


Mai mult, Alisha Weir, puștoaica de 13 ani care are rolul principal, a spus că a fost îngrozită când a văzut-o prima oară pe Emma costumată. „Prima oară am văzut-o fără machiaj, iar apoi, când am văzut-o transformată, am fost puțin speriată. Dar am știut că atunci când își deschide brațele mă pot duce la ea să-i dau o îmbrățișare. Știam că în spatele machiajului este Emma.”

Din păcate, regizorul Matthew Warchus n-a fost încântat de îmbrățișările actriței din timpul filmărilor. „Matthew s-a enervat pe mine pentru că făceam asta. Îmi tot spunea cum copiii trebuie să fie speriați de mine și trebuie să mă urască, așa că să încetez cu îmbrățișările”, a spus Thompson.

Au fost aproximativ 210 copii pe platourile de filmare, iar Warchus a mărturisit că de multe ori s-a simțit personajul negativ, atunci când încerca să-i potolească. „Cât timp am filmat, copiii au fost extraordinari, dar în pauze era foarte mult zgomot. Am încercat diferite tehnici, de la a folosi un clopoțel de școală la fluier. Am simțit că mă transform în Trunchbull, așa că în cele din urmă am apelat la microfoane pentru a-i ruga să stea liniștiți.”


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.