Kiss Time Out

Motivul pentru care Daniel Craig a renunțat la rolul lui James Bond

Daniel Craig povestește motivul pentru care a renunțat la James Bond.

Atenție, textul conține spoilere!

„Plecam de la premiera din Berlin a filmului „Casino Royale”, alături de producătoarea Barbara Broccoli. Am crezut sincer că voi mai face un film Bond și apoi voi renunța. Dar atunci știam că avem un hit deja. Am realizat treaba asta, așa că i-am spus Barbarei - câte, trei, patru? Iar ea mi-a spus patru. Ok, i-am răspuns eu, după care am întrebat-o - și apoi pot să renunț la rol? Iar ea a zis că da”, a povestit actorul.


Și adevărul este că fix asta s-a întâmplat, odată cu lansarea „James Bond, No Time to Die.” După ce a fost amânat timp de 18 luni, din cauza pandemiei, al 25-lea film din franciză s-a terminat cu moartea agentului secret, după ce a ales să se sacrifice de dragul familiei sale. 

„Am zis, gata, nu mai vreau să fac asta”, a mărturisit Craig, în timp ce și-a dorit să ofere personajului său o moarte nobilă. El a rugat-o pe Phoebe Waller-Bridge, actrița care a lucrat și la scenariul filmului, să-i ofere lui Bond un final unde să se vadă umanitatea lui.

„Adevărata tragedie este atunci când nu ai nicio șansă. Am fost nevoiți să-i facem moartea inevitabilă. Era cel mai fericit Bond, deoarece a găsit tot ceea ce căuta. La fel ca toți oamenii, tot ce-și dorea era iubire.”


Plus de asta, notează actorul, odată cu moartea personajului său, franciza o poate lua de la capăt. Încă nu se știu multe informații despre asta, dar abia așteptă să vedem cine va fi noul actor care va prelua rolul legendar. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.