Kiss Music News

INNA dă startul petrecerilor din această iarnă cu „Yummy”

Încă un hit de la INNA!

Pe final de an, INNA lansează „Yummy”, o piesă dance, cu mesaj optimist, energică, produsă de Alexandru Cotoi, Marcel Botezan, Sebastian Barac, compusă de Alida, Rollo, Alexandru Cotoi, INNA (Elena Alexandra Apostoleanu) și versuri de Alida, Rollo și Elena Alexandra Apostoleanu.

„Yummy” s-a lansat cu vizual în regia lui Bogdan Păun și DoP Alexandru Mureșan. 


Anul acesta, INNA a avut mai multe colaborări cu artiști internaționali precum Reynmen din Turcia, unul dintre artiștii și creatorii de conținut în ascensiune, pentru piesa „Wherever You Go”, Ilkay Sencan „Talk”, dar și „Hello Hello” cu MELON și Dance Fruits și cu Timmy Trumpet și Love Harder pentru „Blow It Up”.

 

Artista a lansat și cel de-al treilea sezon din Dance Queen’s House: o sesiune de 16 zile în care artista stă izolată într-o casă cu compozitori și producători de la  Global Records, fac muzică împreună, ulterior lansează 8 vloguri cu tot ce se  întâmplă în casă și mai apoi, un album cu piesele rezultate din această experiență.  

În sezonul acesta de Dance Queen’s House, INNA îi va avea ca invitați speciali în vloguri pe Alina Eremia, Irina Rimes, dar și pe Veronica Trandafir și Andrei Niculae.  

În fiecare episod, INNA își introduce publicul în universul fascinant al songwriting ului și oferă tips and tricks despre cum ia naștere o piesă sau cum se înregistrează aceasta. În cel de-al doilea episod, INNA vorbește despre cât de mult ajută TikTok  ca rețea de socializare în promovarea și viralizarea unei piese, precum și despre  sursa ei de inspirație în muzică: concertele și energia oamenilor.

În urma primelor două sezoane Dance Queen’s House au rezultat albumele „Heartbreaker”, cu super hitul „Flashbacks”, dar și „Maza” și albumul „Champagne  Problems” care are două părți. 

INNA, unul dintre cei mai de succes artiști din România, cu o carieră internațională impresionantă, a depășit un nou prag important: 10 miliarde de vizualizări și  streamuri. Acesta este, de asemenea, un record pentru un artist român și  confirmarea unui repertoriu cu zeci de hituri cunoscute și apreciate în întreaga  lume, cu colaborări cu artiști de relevanță români și internaționali precum J Balvin,  Pitbull, Daddy Yankee, Flo-Rida, Yandel, Alok, Timmy Trumpet, Sofi Tukker și alții.   

Tot anul acesta, INNA a marcat un nou succes: este artista cu cele mai multe  videoclipuri pe YouTube (269) depășind 1 milion de vizualizări în lume, potrivit  Kworb, dar și artista cu cele mai multe vizualizări pe YouTube din Europa  (excluzând Regatul Unit).  

Acum câteva zile, INNA a susținut un concert la Londra, pe scena The Electric  Ballroom, unde în trecut, au performat artiști de top precum U2, Red Hot Chili  Peppers, Muse, Prince și mulți alții.  

Vara aceasta, INNA a fost prima cântăreață din România care a urcat pe scena de  la Tomorrowland alături de Timmy Trumpet și Dimitri Vegas și Like Mike unde a  interpretat în premieră ”Blow It Up”.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.