Cool Stuff

Sarah Jessica Parker într-o imagine rară alături de soțul ei, Matthew Broderick, și cei trei copii ai lor

Sarah Jessica Parker a apărut alături de întreaga familie la un eveniment public, iar fanii au fost în extaz.

Actrița și soțul ei, Matthew Broderick, au mers la premiera musical-ului de pe Broadway, „Some Like It Hot”, însoțiți de cei trei copii ai lor - gemenele de 13 ani, Tabitha Hodge și Marion Loretta Elwell, cât și fiul lor de 19 ani, James Wilkie. 


Fotografii au fost pe fază și i-au pozat în cadrul Shubert Theatre. Imaginea este una destul de rară, deoarece SJP nu obișnuiește să iasă la evenimente publice alături de toată familia. Ultima oară, ea și fetele ei au fost fotografiate în septembrie, la premiera „Hocus Pocus 2” din New York.

În ceea ce privește musical-ul pe care l-au vizionat, „Some Like It Hot” este adaptat după filmul din 1959 cu același nume, unde actriță principală a fost Marilyn Monroe.


SJP nu a fost singura vedetă prezentă la event, ci nume sonore precum Bette Midler, Debra Messing, Matthew Morrison, John Stamos, Andy Cohen, Uma Thurman, Jane Krakowski, Nathan Lane, Martin Short, Andrea Martin și Victor Garber au făcut parte din public.


„Some Like It Hot” are acțiunea plasată în Chicago și spune povestea a doi muzicieni care părăsesc orașul după ce sunt martorii unui jaf. „Se pot ascunde în plină vedere fără să se piardă complet pe ei? Sau mafia, adevărul și chiar dragostea îi va prinde din urmă”, se arată notat în comunicatul oficial.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.