Cool Stuff

Pavel Bartoș vorbește despre relația de prietenie pe care o are cu Smiley și motivul pentru care se înțeleg atât de bine

Pavel Bartoș și Smiley au una dintre cele mai frumoase prietenii din showbiz-ul românesc.

Într-un interviu pe care l-a acordat publicației ego.ro, Bartoș vorbește despre relația dintre el și artist, cât și motivul pentru care se înțeleg atât de bine.

Cei doi prezintă emisiunea „Românii au talent” de 13 sezoane, iar actorul mărturisește cum nu s-au certat niciodată. Plus de asta, adaugă el, ei se completează foarte bine, mai ales că unul este extrovertit, iar celălalt mai introvertit.


„Ne completăm. El nu că este neapărat mai introvertit și eu mai extrovertit, dar ne completăm. Eu sunt mai dinamic, el mai pe ale lui. Acesta a fost meritul producătorului care ne-a descoperit. Este foarte important, în viață, în general, să te completezi. Probabil că dacă am fi doi dinamici sau doi nebuni la fel, probabil că ne-am sparge capul, probabil că atunci ne-am certa. La un moment dat ne gândeam: “De 13 sezoane prezentăm Românii au talent. Nu ne-am certat niciodată!”. Niciodată, jur. La un moment dat am zis să ne certăm, doar de dragul de a bifa și chestia asta”, a spus Bartoș pentru ego.ro.


Singurul motiv de supărare, menționează Pavel, este atunci când nu le vine mâncarea la tine sau nu primesc ceea ce și-au dorit, având în vedere că ambii sunt gurmanzi.

Plus de asta, legătura dintre ei este la fel de reală și în viața personală, unde sunt practic familie, deoarece Smiley a botezat-o pe fiica cea mică a actorului.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.