Kiss Time Out

De ce Ellen Pompeo a renunțat la rolul principal din serialul „Grey's Anatomy”

„Tânăr și neliniștit” a fost înlocuit de „Grey's Anatomy”, dar acum actrița principală s-a hotărât să părăsească show-ul.

Într-un interviu pe care l-a acordat lui Drew Barrymore, actrița a povestit de ce a luat această decizie, după 19 sezoane. 

„Mă simt incredibil de fericit, dar show-ul a fost minunat pentru mine și am iubit mare parte din întreaga experiență. Pur și simplu trebuie să mai schimb puțin lucrurile. Am 53 de ani, iar creierul meu este ca ouăle amestecate. Trebuie să fac ceva nou, altfel mă voi transforma într-o persoană care nu mai poate face un puzzle dimineața.

Au trecut 10 ani, mai mult decât își țin oamenii copiii acasă, adică oamenii își țin adolescenții acasă până la 18 ani, iar apoi îi trimit la facultate. Așa sunt și eu acum, gata să merg la facultate”, a spus Ellen.


Actrița a vorbit și despre cum abia aștepată să petreacă mai mult timp alături de copiii ei, fiul Eli Christopher de 5 ani, și fiicele Sienna May, 8 ani, și Stella  Luna, 13 ani, dar și să filmeze la seria limitată de pe Hulu, „Orphan.”

„Fac foarte multe lucruri. Am trei copii și am grijă de ei, plus că este foarte important pentru mine să fiu lângă ei, prezentă, dar voi filma și o serie limitată pentru Hulu în primăvară, cu o poveste foarte cool și nebună”, a explicat Pompeo.


În ceea ce privește povestea personajului ei, până acum, Meredith a luat decizia de a părăsi Seattle pentru Boston, unde a acceptat o poziție care să implice cercetarea bolii Alzheimer. „Nu este pentru prima oară când show-ul vă trece printr-un rollercoaster emoțional, dar povestea trebuie să meargă înainte și în mod cert voi veni în vizită”, a notat actrița în mesajul de adio adresat fanilor la ea pe Instagram.


Dacă încă ești implicat emoțional în povestea seriei, află că un nou sezon va fi disponibil începând cu 23 februarie.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.