Cool Stuff

Funkiss 19 decembrie | ¡Somos los campeones, amigo mío!

Argentina, noua campioană mondială. Franța n-a învățat nimic din „Singur acasă” și a lăsat echipa lui Messi să-i fure titlul.

AZI, ACASĂ ȘI-N DEPLASARE

Argentina este campioană mondială, după un meci care a ajuns la loviturile de la 11 metri! A plouat în Qatar, cu goluri și lacrimi franțuzești. Franța s-a luptat pentru victorie,  dar i-a făcut, într-un final, un frumos cadou de rămas-bun lui Lionel Messi: un cocoșel, galic și învins.

Argentina i-a furat Franței titlul de campioană mondială, cum ne-a furat și nouă mințile campionatul ăsta. Așa am ajuns, din gol în gol, să fim pe ultima sută de metri a drumului care ne duce la Crăciun. Argentinienii au fost premiați, brazii au fost ornați, porcii au fost sacrificați, Secret Santas au fost, probabil, desconspirați.

ASTRE ROZ-ALBASTRE

Leii descoperă, astăzi, adevărata magie a Crăciunului: îți face banii să dispară.

Fecioarele se gândesc cu groază la zăpezi, lopeți și raclete. O soluție extremă, care e mereu la dispoziție: să te muți în Caraibe.

Balanțele fac, astăzi, exces de ceva ce le place mult. Probabil somn, posibil dulciuri, eventual jumări. Combinate, o zi de luni corectă.

ȘTIRILE CARE FENTEAZĂ

„Drake a pariat un milion de dolari că Argentina va câştiga titlul mondial în 90 de minute”. A câștigat ceva mai prețios: un loc în acest articol. Felicitări, Drake!

„<<Singur acasă>>, din nou lider de audiență, la Pro TV". Kevin și-a apărat casa, din nefericire, mult mai bine decât Hugo Lloris. 

„Soluția Kremlinului pentru a ridica moralul firav al trupelor sale din Ucraina: cântăreți, actori și circari". Bufonii au rămas acasă, în buncăr.

„Steven Spielberg regretă impactul filmului <<Fălci>> asupra populaţiei de rechini: a dus la decimarea lor". Tot el a regizat filmul „Jurassic Park”, care a dus la dispariția dinozaurilor, acum 65 de milioane de ani.

„Descoperire inedită a cercetătorilor NASA: două planete sunt probabil alcătuite din apă”. Una plată, cealaltă minerală. 

„<<Cadavrul din mlaștină>>, un mister elucidat după 5.000 de ani”. Poliția Română are dosare nerezolvate de două ori mai vechi.

„Francezii au schimbat, numele stației de metrou <<Argentina>> din Paris, chiar înaintea finalei Cupei Mondiale”. Redenumirea a fost doar temporară, stația din capitala fostei campioane mondiale va reveni la numele actualei campioane mondiale.

„Cei mai vechi blugi cunoscuți din lume, găsiți în epava unui vapor din 1857, se vând cu 114.000 de dolari”. Stilistul nostru i-ar asorta cu niște teneși din 1712, o cămașă din secolul 3 î.Hr. și o șapcă ce a supraviețuit Potopului.

„Nicușor Dan cheamă copiii la la Târgul <<Poveste de Crăciun>> . Organizatorii îi aşteaptă pe cei mici cu un derdeluş – o atracţie unicat în Bucureşti>>”. Pe vremea noastră, iarna, erau mai rare trotuarele fără derdeluș.

„O bilă de 800 de kilograme, plină cu 230 de litri de gin, a dispărut de pe fundul lacului Constance din Elveţia”. Au loc percheziții la domiciliul lui David Copperfield.

„Qatar, reacţie dură privind reformele anticorupţie anunţate de PE: <<Vor avea un impact negativ asupra aprovizionării mondiale cu gaz>>”. Corupție, cu garnitură de șantaj.

A FOST ODATĂ LA ACEASTĂ DATĂ

324: Licinius abdică din poziția sa de împărat al Imperiului Roman. Probabil și-a dorit un job cu program mai flexibil.

1915: S-a născut Édith Piaf, cântăreața franceză care a cucerit Parisul. Nu în sensul în care au încercat nemții. Cel mai cunoscut cântec al artistei este versiunea franceză a expresiei americane “YOLO”: “Non, je ne regrette rien”.

1916: Primul Război Mondial: trupele franceze apără orașul Verdun, de trupele germane. De-a lungul istoriei, nemții au fost goniți din mai multe țări unde nu aveau ce să caute, cel mai recent din Qatar.

1997: A avut loc premiera filmului “Titanic”, care a reușit să câștige unsprezece premii Oscar. Mai toată lumea l-a văzut, de-aia am ales să pun mai jos un trailer… alternativ.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.