Kiss Music News

Hitul „Mahala”, cântat de Misha Miller și produs de Sasha Lopez, capătă o nouă formă printr-un remix semnat de Cristi Nitzu și NA-NO

Un remix care cu siguranță va propulsa și mai mult acest hit.

În urmă cu o lună, Misha Miller lansa hit-ul „Mahala”, alături de Sasha Lopez. De atunci și până în prezent, clipul piesei a strâns peste 1,3 milioane de vizualizări pe YouTube. 

La momentul respectiv, Misha Miller spunea despre această piesă următoarele: 

„Muzica veche ne inspiră mereu și reprezintă un reper în creația noastră. Tocmai de aceea o piesă atât de veche ne-a provocat, iar acum «Mahalageasca» sună atât de fresh și modern. Ca de fiecare dată, colaborarea cu Sasha a fost o încântare și îi mulțumesc că a acceptat invitația de a lucra împreună. Cu siguranță o să vă placă rezultatul și o să vă inspire”, a declarat Misha Miller.

De asemenea, Misha Miller și Sasha Lopez au interpretat live hit-ul „Mahala” la DesKiss Dimineața. 


Piesa lansată de Misha Miller și Sasha Lopez în urmă cu o lună, a reușit deja să urce până pe locul 18 în Kiss Top 40 la KissFM, fiind în trend ascendent pe canalele de streaming și ocupând prima poziție în Shazam România

Acum, „Mahala” revine într-o nouă formă, prin intermediul unui remix realizat de Cristi Nitzu și NA-NO.

Iată cum sună noul remix: 

Despre Misha Miller

O prezență fresh și carismatică, cu o personalitate complexă, artist și songwriter, Misha Miller a reușit încă de la debutul în muzică să-și asigure un loc în topurile din Europa. A semnat colaborări importante și piese care au devenit rapid adevărate hituri. „Smoke Me”, feat. Sasha Lopez, „What Mama Said” și „Sacred Touch”, feat. Manuel Riva și „Touche”, feat. Sickotoy, sunt doar câteva dintre piesele care au milioane de vizualizări pe YouTube și streamuri pe platformele digitale și au ocupat locuri importante în topurile muzicale din țări precum România, Turcia, Grecia și Bulgaria.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.