Cool Stuff

Elon Musk vrea să renunțe la funcția de CEO Twitter dacă găsește un înlocuitor

Elon Musk a anunțat utilizatorii Twitter că va renunța la funcția de CEO în cadrul platformei atunci când va găsi pe cineva „îndeajuns de nebun” să ia acest job.

Miliardarul a creat un sondaj pe contul său, unde i-a întrebat pe oameni dacă să demisioneze sau nu, iar 57.7% dintre ei au răspuns afirmativ. Musk a notat că va lua decizia în funcție de rezultatele sondajului, iar odată ce „s-a decis”, el a mai spus că se va ocupa în continuare de servere și software.

Adevărul este că de când a luat job-ul de „șef Twitter”, mulți utilizatori au fost extrem de nemulțumiți de schimbările pe care le-a făcut pe platformă.


Elon a preluat rețeaua socială în octombrie, iar de atunci a dat afară jumătate din echipă, dar a încercat să implementeze și o formă de plată pentru cei care-și doresc ca numele lor să fie verificat și să aibă acea bifă albastră în dreptul numelui lor. Mai mult, activiștii s-au arătat nemulțumiți de modul în care moderează discuțiile și susțin că abordarea lui este una care va crește hate speech-ul, cât și știrile false.

Mai mult, după rezultatele sondajului, Musk a notat: „Nimeni nu vrea job-ul care poate să țină Twitter-ul în viață.” Unele voci speculează cum co-fondatorul platformei, Jack Dorsey, ar putea reveni, după ce a demisionat în noiembrie 2021.

Nu este pentru prima oară când Elon „ascultă” de rezultatele sonsajelor și îi place foarte mult să citeze o expresie în latină care spune: „vocea oamenilor este vocea lui Dumnezeu.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.