Cool Stuff

Rochia purtată de Blake Lively la Met Gala a devenit „cel mai influent moment fashion” din 2022

Blake Lively a întors toate privirile în cadrul Met Gala 2022.

Actrița a purtat o rochie Versace spectaculoasă, care și-a transformat culoarea pe covorul roșu, atunci când a fost desprinsă din funda imensă care o lega. 


Întreaga apariție a vedetei a fost considerată „cel mai influent moment fashion” al anului, într-un studiu condus de agenția Media Vision, care a analizat peste 200 de momente de modă și interacțiunea pe care au avut-o în social media.

Tematica Met Gala în 2022 a fost „In America: An Anthology of Fashion”, iar rochia purtată de Lively a adus un omagiu orașului New York. Mai mult, Blake a purtat și o coroniță specială care a adus un omagiu Statuii Libertății, dar și decorului regăsit în Gara Centrală din oraș.


Un alt moment care a intrat în top 10 în studiul agenției, mai exact pe locul al doilea, a fost rochia Marilyn Monroe purtată de Kim Kardashian, iar pe locul trei s-a poziționat rochia de mireasă Dolce & Gabbana pe care sora lui Kim, Kourtney Kardashian, a purtat-o la nunta ei din Italia, alături de Travis Baker.


Din listă nu lipsește și momentul spectaculos cu Bella Hadid și rochia ei Coperni făcută dintr-un spray special la Paris.


O nouă ediție Met Gala va avea loc în prima luni din luna mai 2023, iar tema de anul ăsta este dedicată faimosului și regretatului designer Karl Lagerfeld.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.