Kiss Music News

Cum au serbat artiștii din România Crăciunul

Artiștii din România au serbat Crăciunul alături de cei dragi și au transmis mesaje de bine fanilor.

Crăciunul este una dintre cele mai frumoase perioade din an, când lumea se revede cu familia și cu cei dragi.

Mulți dintre artiștii români se bucură de aceste zile, dar n-au ezitat să le transmită și fanilor gânduri de liniște și iubire.

Andra s-a fotografiat lângă brad alături de familia ei, dar a recreat și scena ei preferată din filmul „Singur acasă”, când familia personajului central își dă seama că a plecat în vacanță fără copil.



Irina Rimes s-a distrat și ea alături de părinți, iubit și cei dragi și a postat o serie de fotografii amuzante de lângă brad.


Delia a postat o serie de meme-uri amuzante cu ea de Crăciun.


Alina Eremia a postat o fotografie alături de iubitul ei, cu mesajul: „I-am zis că sunt de treabă dacă stă la poză. Crăciun Fericit.”


Nicole Cherry s-a fotografiat alături de iubit și de copilul lor la brad și le-a urat utilizatorilor „Crăciun Fericit.”



Theo Rose a postat un filmuleț de la petrecerea în care a dezvăluit sexul copilului, iar apoi a notat un mesaj în care a mărturisit cum „sărbătorile în familie sunt prețioase.”



Pepe, la rândul lui, a postat o serie de fotografii alături de cei trei copii ai lui: „Doar Dumnezeu știe cât vă iubesc. Sărbători fericite alături de familie.”


Loredana a postat și ea o serie de fotografii la brad, alături de fiica ei și cățelul lor. „Crăciun Fericit. Vă mulțumesc pentru dragostea și loialitatea voastră. Dumnezeu să vă binecuvânteze”, a notat ea.



Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.