Kiss Music News

15 artiști români ne-au spus ce planuri au de Revelion

2023 bate la ușă, sunteți pregătiți?

Cu toții așteptăm Noul An și sperăm să ne aducă vești bune și bucurii.

Chiar dacă pare că finalul lui 2022 ne-a găsit parcă mai obosiți decât ne așteptam, asta nu înseamnă că nu merită să petrecem și să ne bucurăm de un nou început.

Am fost curioși și ce planuri au artiștii români de Revelion, așa că i-am luat la întrebări. Iată ce au răspuns:

Antonia

„Revelionul mă găsește pe scenă, ca în fiecare an. Mă voi întâlni cu publicul din Craiova și vom intra în 2023 cu bucurie și energie, să fie la fel tot anul.”


The Motans

„Muncă, muncă, muncă :). De Revelion o să am concert la Craiova.”


Holy Molly

„De Revelion voi face ceea ce iubesc cel mai mult: le voi cânta oamenilor. Pentru cine se află în Vâlcea în noaptea dintre ani, vă aștept să facem cel mai mișto concert.”


rareș

„După un an plin de muncă, am decis să-mi petrec sărbătorile alături de familie și prieteni. Astfel că, atât de Crăciun, cât și de Revelion, o să fiu la Cluj, cu toți ai mei, să ne simțim bine și să petrecem împreună. Să aveți un Revelion de poveste! Vă pupă bebelușul vostru preferat!”


Adi Istrate

„De vreo câțiva ani, de fiecare An Nou am fost pe scenă, cumva, au fost mereu concerte. Anul acesta o să vedem ce va fi. Ori o să am concert, ori o să mă văd cu niște prieteni, clasicul cabană la munte, clasicul apartament. În orice caz, o adunare cu prietenii. Mai mult nu am nevoie!”


Erika Isac

„De Revelion încă nu știu ce fac, în fiecare an mă hotărăsc în ultimul moment. De obicei sărbătoresc Revelionul pe 1/2 ianuarie, pentru că pe 31 seara cânt.”


Nicole Cherry

„De Revelion este o seară plină. Voi fi într-un ballroom superb din Bolintin de Vale și voi încheia în Călărași. Îmi voi petrece Revelionul pe scenă, locul în care mă simt cel mai bine!”


INNA

„De Revelion voi fi în Malta, pe scenă, cred că este cel mai frumos loc pentru un artist, să facă ceea ce iubește mai mult!”


Carla’s Dreams

„De Revelion vom fi pe scenă la Iași, începem Noul An alături de public și suntem onorați.”


wrs

„O să petrec Revelionul cu prietenii, o să ciocnesc un pahar și o să mă pregătesc să plec de dimineață la aeroport!”


EMAA

„E primul Revelion în care voi avea concert și asta mă bucură cumva, va fi o stare noua. După care petrec cum se cuvine, cu oamenii care-mi sunt aproape tot timpul.”


florianrus

„O să zbor și pe 31 și pe 1. Am zis să m-asigur că zbor tot anul. De petrecut o să petrec în Dublin între aceste zboruri!”


Olivia Addams

„De Revelion planul este să mă distrez și abia aștept să intru în noul an făcând ce-mi place cel mai mult: să cânt!!!”


Minelli

„De Revelion voi fi pe scenă și mă voi bucură de energia oamenilor, de muzică și de tot ce îmi oferă această. Este clar modul cel mai plăcut pentru mine să fac trecerea dintre ani.”


Iuliana Beregoi

„Revelionul îl sărbătoresc alături de familia mea, așa cum sărbătoream în fiecare an și sunt super fericită. De fiecare dată avem aceeași tradiție, să mergem la 00:00 la brad, în Orhei, orașul în care eu locuiesc, cu familia, bunicii, părinții. Anul acesta nu schimbăm tradiția!”


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.