Cool Stuff

Machine Gun Kelly le-a pregătit o surpriză fanilor: a postat o fotografie alături de mama și fiica lui

Machine Gun Kelly a petrecut sărbătorile în familie.

Artistul le-a pregătit o surpriză fanilor și a postat pe contul său de Instagram o imagine în care apare alături de mama și de fiica lui. Așa cum era de așteptat, fanii s-au bucurat foarte tare să-i vadă pe toți trei împreună.


MGK a mai adăugat în carusel și imagini cu el și mama lui când beau ceva lângă brad, dar și cum cântă propria lui versiune a colindului „Frosty the Snowman.”

Poza de familie vine la șase luni după ce rapper-ul a pus în online prima imagine cu mama lui. Cei doi nu au avut o relație foarte apropiată, deoarece ea l-a părăsit când el avea nouă ani, dar pare că acum s-au regăsit.


De-a lungul timpului, MGK a scris despre legătura dintre el și mama lui; spre exemplu, în versurile piesei „Burning Memories” el a notat: „Yeah, this one's for the mama that I never knew (Never knew)/I took acid just to burn all of my memories of you.”


Mai mult, în vară, artistul a mărturisit că datorită fanilor săi s-a apropiat din nou de mama lui: „E o poveste nebună, dar după atâția ani, fanii mei sunt responsabili pentru faptul că eu și mama mea vorbim din nou. Vă iubesc.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.