Cool Stuff

„Avatar: The Way of Water”, primul film care strânge încasări de 1 miliard de dolari în doar 2 săptămâni

Este filmul care a atins cel mai repede pragul de 1 miliard de dolari la box-office.

Având în vedere că „Avatar” este filmul cu cele mai mari încasări din toate timpurile, era de așteptat ca partea a doua a francizei să stabilească și ea recorduri similare.

De altfel, e posibil ca „Avatar: The Way Of Water” să depășească la încasări prima parte, dar mai e până acolo. Deocamdată, a doua parte a francizei a devenit primul film din istorie care atinge pragul de 1 miliard de dolari la box-office în doar 2 săptămâni.

Mai mult, în 2022 au mai existat doar 2 filme care au avut încasări de 1 miliard de dolari „Top Gun: Maverick” și „Jurassic World Dominion”, însă ambele au făcut-o într-un interval mult mai mare decât ce a reușit Avatar 2.

Toți cei care au fost la cinema să vadă filmul s-au arătat mai mult decât încântați de experiența cinematografică pe care o oferă, de calitatea imaginii, efectele speciale, dar și de poveste. 

Cea de-a treia parte a francizei va fi lansată pe 20 decembrie 2024, aceasta fiind filmată în paralele cu „The Way Of Water”, în 2020, în Noua Zeelandă, pentru a evita îmbătrânirea vizibilă a actorilor tineri.

Alte două continuări ale francizei Avatar vor fi lansate în 2026 și 2028, tot în luna decembrie. 

Într-un interviu recent, regizorul James Cameron a mai dezvăluit că „Avatar: The Way Of Water” trebuia să fie cu 10 minute mai lung, dar mai multe scene în care erau „glorificate” luptele cu arme de foc au fost tăiate la editare. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.