Kiss Time Out

Actorul Aaron Taylor-Johnson are cele mai mari șanse de a deveni noul James Bond

Aaron Taylor-Johnson este unul dintre actorii care în ultimii ani s-a implicat în multe proiecte cinematografice de excepție.

Nu e niciun secret că actorul britanic Aaron Taylor-Johnson se află printre candidații pentru a deveni noul James Bond, după ce Daniel Craig l-a interpretat pentru ultima oară pe agentul 007 în „No Time To Die”.

Însă, se pare că Aaron Taylor-Johnson are cele mai mari șanse dintre toți ceilalți pretendenți după ce a avut o întâlnire cu producătorul francizei Bond, Barbara Broccoli, iar aceasta ar fi decurs extrem de bine. 

De altfel, Taylor-Johnson are tot ce-i trebuie pentru a deveni noul James Bond, este un actor care a crescut enorm în ultimii ani și este pe val, e britanic, se potrivește cu direcția în care Broccoli vrea să ducă franciza, adică cu o versiune mai tânără, nu este încă extrem de faimos. 


Taylor-Johnson are 32 de ani și e cunoscut mai ales pentru filmele „Nocturnals”, „Kick-Ass” și „Bullet Train”. De asemenea, el îl interpretează și pe fratele geamăn al Wanda Maximoff în Universul Cinematic Marvel și a avut apariții în „Captain America: The Winter Soldier”, „Avengers: Age of Ultron” și „WandaVision”. 

În plus, el mai are două filme mari care urmează să fie lansate: „Kraven the Hunter” și „The Fall Guy”. 

Să nu uităm și că are un fizic care-l avantajează pentru a deveni noul James Bond, acest lucru se poate vedea clar în clipul „Rhye - Black Rain”, în care dansează fenomenal:


Over the summer, Broccoli said it would be “at least two years” before another Bond film begins filming. “We’re working out where to go with him, we’re talking that through,” she explained during an event presented by the BFI Fellowships (via Deadline). “There isn’t a script and we can’t come up with one until we decide how we’re going to approach the next film because, really, it’s a reinvention of Bond. We’re reinventing who he is and that takes time.”

The most recent Bond film — marking Daniel Craig’s final turn as 007 – was 2021’s No Time to Die.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.