Cool Stuff

Filmul „Glass Onion” a devenit al treilea cel mai urmărit film de pe Netflix din toate timpurile

Cu o astfel de distribuție, era greu de crezut că nu va deveni unul dintre cele mai populare filme de pe platformă.

În doar două săptămâni de la premiera pe Netflix, filmul „Glass Onion” a devenit al treilea cel mai urmărit film din istoria platformei de streaming. Cea de-a doua parte a francizei „Knives Out” a reușit în acest interval să strângă 209,4 milioane de ore de vizionare

Acest lucru face ca „Glass Onion” să se plaseze pe locul 3 în urma filmelor „Red Notice” și „Don’t Look Up”, când vine vorba de cele mai urmărite filme Netflix într-un interval de 10 zile.

În „Glass Onion:  A Knives Out Mystery”, Blanc revine pentru a dezlega misterul unei noi povești polițiste semnate de regizorul Rian Johnson. În această nouă aventură, îndrăznețul detectiv apare în mijlocul unei luxoase proprietăți private aflate pe o insulă din Grecia, însă nu se știe cum și de ce a ajuns acolo, acesta fiind doar primul dintre nenumăratele puzzle-uri care așteaptă să fie rezolvate.

Blanc face curând cunoștință cu un grup pestriț de prieteni care s-au adunat la întâlnirea lor anuală, la invitația miliardarului Miles Bron. Printre cei aflați pe lista oaspeților se numără Andi, fosta parteneră de afaceri a lui Brand, Claire Debella, actuala guvernatoare a statului Connecticut, omul de știință avangardist Lionel Toussaint, creatoarea de modă Birdie Jay, fost model, și conștiincioasa ei asistentă pe nume Peg, precum și influencerul Duke Cody, însoțit de Whiskey, iubita lui. Așa cum se întâmplă în cele mai reușite povești polițiste, fiecare personaj ascunde propriile secrete, minciuni și motivații. Atunci când unul dintre membrii grupului este ucis, toți ceilalți devin suspecți. 

Întorcându-se la franciza pe care a inițiat-o, Rian Johnson, cineastul nominalizat la Oscar, semnează scenariul și regia filmului „La cuțite: Misterul din Grecia” și adună în jurul său o nouă distribuție plină de vedete, din care fac parte Daniel Craig, care revine în rolul lui Blanc, Edward Norton, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Jessica Henwick și Madelyn Cline, alături de Kate Hudson și Dave Bautista. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.