Kiss Time Out

Primele imagini cu Johnny Depp în rolul regelui Louis al XV-lea din filmul „Jeanne du Barry”

Johnny Depp își face revenirea pe marile ecrane.

Actorul va avea rolul regelului Louis al XV-lea în filmul „Jeanne du Barry”, în regia lui Maïwenn, iar primele imagini cu el sunt deja aici.

Pelicula a fost filmată în 11 săptămâni, atât în studio, cât și în locații faimoase din Franța, cum ar fi la Versailles. Filmul urmărește povestea ultimei amante a regelui Franței, Jeanne du Barry, care s-a născut săracă, dar care s-a folosit de propria inteligență pentru a ajunge companioana preferată a lui Louis.


Regizoarea filmului apare și ea în acțiune, chiar în rolul amantei. 

„Jeanne du Barry” este primul film al lui Depp în trei ani și vine după procesul ultra popular în care a fost implicat alaturi de fosta lui soție, Amber Heard. Apropo de asta, luna trecută, cei doi au ajuns la o înțelegere, iar actrița îi va plăti lui Johnny un milion de dolari.


În plan profesional, Johnny va păși și el în spatele camerei, ca regizor al producției Modi, bazată pe piesa „Modigliani” scrisă de Dennis McIntyre și produsă de Al Pacino. Filmul spune povestea unui pictor și sculptor italian, Amedeo Modigliani.

„Saga vieții lui Modigliani este una pe care sunt onorat să o aduc pe marile ecrane. Este despre o viață grea, dar triumfătoare - o poveste de viață universală, cu care toți privitorii se pot identifica.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.