Cool Stuff

RED CARPET: Cum s-au îmbrăcat vedetele la Globurile de Aur 2023

Gala de decernare a Globurilor de Aur 2023 a avut loc marți seara. Ediția cu numărul 80 s-a ținut la Los Angeles în prezența multor staruri de cinema și televiziune.

Gala de decernare a Globurilor de Aur este unul dintre cele mai așteptate evenimente la nivel mondial. Starurile de cinema și televiziune și-au etalat ținutele prețioase pe covorul roșu și au strălucit în lumina reflectoarelor. Iată cum s-au îmbrăcat cele mai îndrăgite vedete de la Hollywood la Golden Globes 2023!

Ana de Armas


Ana de Armas, a cărei interpretare a lui Marilyn Monroe în Blonde i-a adus o nominalizare pentru cea mai bună actriță într-un film, a purtat reinterpretarea geamului unei catedrale într-o rochie Louis Vuitton cu diamante.

Anya Taylor-Joy

Când viața îți dă lămăi, poartă o rochie galbenă. Anya Taylor-Joy a ales un ansamblu Dior din două piese la Golden Globes 2023.

Jessica Chastain


Jessica Chastain, nominalizată pentru cea mai bună actriță într-un serial limitat sau într-un film realizat pentru televiziune pentru rolul din George & Tammy, a purtat o rochie  nude, acoperită de o plasă de pietre Oscar de la Renta.

Jennifer Coolidge


Jennifer Coolidge nu numai că a câștigat Globul de Aur pentru cea mai bună actriță în rol secundar pentru interpretarea sa din The White Lotus, dar a câștigat și inimile noastre prin discursul ținut când și-a primit premiul. Mai mult, actrița a reușit să-l emoționeze până a lacrimi pe regizorul serialului , Mike White. Coolidge a strălucit la Globurile de Aur 2023 prin carismă și prin modul ei autentic de a se face plăcută de public.

Emma D’Arcy


Întrebată pe covorul roșu ce poartă, actrița din „House of the Dragon” a răspuns: „Port o fustă și pantaloni, pentru că nimic nu spune „non-binar” mai bine decât purtarea simultană a pantalonilor și a unei fuste.”

Jenna Ortega

Vedeta Wednesday, Jenna Ortega, demonstrează că chiar și bronzul poate fi gotic  într-o rochie mătăsoasă și plisată Gucci dacă ai atitudinea potrivită.

Selena Gomez

Selena Gomez, nominalizată pentru cea mai bună actriță într-un serial TV muzical sau de comedie pentru Only Murders in the Building, a purtat o rochie burgundy de catifea, semnată Valentino.

Margot Robbie

Rochia lui Margot Robbie pentru Globurile de Aur 2023 a durat 750 de ore pentru a fi creată – și are 30.000 de paiete, mărgele și pene brodate. Creația aparține casei de modă Chanel.

Rihanna

Rihanna a ales o rochie neagră cu drapaje de la Schiaparelli, combinând texturi satinate cu cele de catifea. Artista a purtat diamante Cartier și tocuri Giuseppe Zanotti.

Julia Garner

Julia Garner, o prezență neașteptat de feminină și diafană la Globurile de Aur 2023. Artista a purtat o rochie roz Gucci încrustată cu pietre strălucitoare și volane.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.