Kiss Music News

Lisa Marie Presley a murit. Fiica lui Elvis Presley avea 54 de ani

La doar 2 zile după ce a participat la ceremonia Globurilor de Aur, Lisa Marie Presley a murit. Cântăreața avea doar 54 de ani.

Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis Presley, a murit joi la vârsta de 54 de ani, potrivit presei americane care citează familia sa. "Cu inima plină de durere trebuie să împărtăşesc vestea devastatoare: draga mea fiică Lisa Marie ne-a părăsit", a confirmat mama ei, Priscilla Presley, într-un comunicat trimis site-ului People.

Fiica legendei rock fusese transportată de urgenţă la spital, joi dimineaţă, potrivit unui mesaj postat mai devreme de mama ei pe reţelele sociale. Cântăreața a fost plasată în comă artificială, sub asistenţă respiratorie, după un stop cardiac, potrivit site-ului TMZ, bazat pe surse anonime. Lisa Marie Presley era în stare de "inconştienţă" când menajera a descoperit-o joi dimineaţă la ea acasă, în Calabasas, o suburbie de lux a Los Angelesului, potrivit TMZ.


Fostul ei soţ, Danny Keough, care locuieşte şi el pe proprietate, i-a acordat primul ajutor până la sosirea paramedicilor care au transportat-o la spital. Sursele anonime au declarat pentru TMZ că Lisa Marie Presley nu a încercat să se sinucidă. "Era cea mai pasionată, puternică şi iubitoare femeie pe care o cunosc", a declarat mama ei în comunicatul pentru People, cerând să fie respectate intimitatea familiei şi mulţumind fanilor pentru "dragostea şi rugăciunile" lor.

Pompierii din Los Angeles au confirmat presei că echipele lor au avut grijă de o femeie în vârstă de peste cincizeci de ani care a suferit un stop cardiac în jurul orelor 10.30.

Ultima apariție publică a Lisei Marie Presley a fost la decernarea Globurilor de Aur, cu două zile înainte de tragedie. Artista a asistat marţi, alături de mama ei Priscilla Presley, la ceremonia Globurilor de Aur, în cursul căreia actorul Austin Butler a câştigat premiul pentru cel mai bun actor într-o dramă datorită rolului interpretat în filmul "Elvis". Prestația actorului a fost apreciată pe scară largă, iar Austin Butler a ținut să le menționeze în discursul lui și pe cele două femei. "Vă mulţumesc că mi-aţi deschis inimile, amintirile, casa voastră. Lisa Marie şi Priscilla, vă iubesc pentru totdeauna", a spus el.


În urmă cu doi ani, Lisa Marie Presley mai trecuse printr-o tragedie. Unicul său fiu, Benjamin Keough s-a sinucis la vârsta de 28 de ani. Se pare că Lisa purta povara morții fiului ei, era distrusă de durere și „se învinovățea zilnic”. Cu cinci luni înainte de propria sa moarte, Lisa Marie Presley a scris un eseu în care a vorbit despre "durerea necruțătoare" provocată de moartea prematură a fiului ei, Benjamin, în iulie 2020.

„Pot să înțeleg de ce oamenii își doresc să te evite odată ce ți se întâmplă o tragedie teribilă. Mai ales un părinte care își pierde copilul, pentru că este cu adevărat cel mai mare coșmar al său”, a scris Lisa Marie Presley în articolul publicat de People.

 "Frumosul meu înger. Am venerat pământul pe care ai călcat, în această lume şi, acum, în Rai. Inima şi sufletul meu au plecat cu tine. Durerea de a nu fi cu tine în fiecare moment, în fiecare zi, este sufocantă. Nu o să mai fiu niciodată la fel. Te rog, aşteaptă-mă, iubirea mea şi ţine-mă de mână în timp ce mai stau aici pentru a le proteja şi creşte pe surorile tale mai mici şi a-i fi alături lui Riley. Ştiu că ai vrea asta.", a fost unul dintre mesajele postate în trecut de singura fiică a lui Elvis.



Cine a fost Lisa Marie Presley

Lisa Marie Presley a fost singurul copil al lui Elvis. Ea a avut controlul asupra Graceland-ului, proprietatea din Memphis, Tennessee pe care o deţinea tatăl său, loc unde a fost găsit inconştient în august 1977.

Lisa Marie Presley a lansat trei albume în cariera sa şi este mama actriței Riley Keough, care a jucat în "Mad Max: Fury Road". De asemenea, artista mai avea două fetițe gemene, Finley Aaron Love Lockwood și Harper Vivienne Ann Lockwood. Pe lângă Danny Keough, de care a divorţat în 1994, ea a mai fost căsătorită cu Nicolas Cage, Michael Jackson şi cu actorul-compozitor Michael Lockwood. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.