Kiss Time Out

Rachel McAdams are rolul principal într-un film adolescentin dedicat tuturor generațiilor, „Are You There God? It’s Me, Margaret” - primul trailer este aici

Un nou film care te va face să te simți bine va avea premiera în primăvară.

„Are You There God? It’s Me, Margaret” este bazat pe cartea cu același nume scrisă de Judy Blume. Timp de 50 de ani, romanul ei a fost un ghid pentru toți adolescenții care trec prin schimbările vârstei, de la corp și până la primele iubiri sau spiritualitate. 

Povestea o are în centru pe Margaret Simon (Abby Ryder Fortson), o puștoaică de 11 ani; ea și părinții ei se mută din New York în New Jersey, unde o așteaptă noi prietenii și aventuri. Margaret vorbește des cu Dumnezeu despre absolut tot ceea ce-i trece prin minte, deși nu știe exact ce religie să adopte. 

Așa cum vedem și din trailer, vom fi părtași la toate experiențele adolescentine ale lui Margaret și ale prietenelor sale, în timp ce încearcă să-și înțeleagă mai bine locul în lume.

Filmul este regizat și scris de Kelly Fremon Craig, iar Rachel McAdams o joacă pe mama tinerei, iar Kathy Bates are rolul bunicii sale. 


Romanul lui Blume a fost publicat în 1970 și a fost un real succes, deși nu lipsit de controverse, pentru modul direct în care a abordat subiecte pentru menstruația sau creștinătatea.

Inițial, autoarea nu a vrut să-și vândă povestea pentru marile ecrane, dar o scrisoare emoționantă a regizoarei (cea care a realizat și filmul „The Edge of Seventeen”) a convins-o până la urmă.

Filmul va fi disponibil în cinematografe începând cu 28 aprilie și în mod cert va bucura toate generațiile.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.