Kiss Time Out

Ashton Kutcher și Reese Witherspoon au rolurile principale într-o nouă comedie romantică. „Your Place or Mine” va fi disponibil pe Netflix, iar primul trailer este aici

Netflix pregătește utilizatorilor o nouă comedie romantică.

Reese Witherspoon și Ashton Kutcher sunt protagoniști în „Your Place or Mine”, iar primul trailer este aici. Cei doi actori îi joacă pe Debbie și Peter, prieteni buni de peste 20 de ani, care s-au cunoscut după ce au avut o aventură de o noapte împreună. 

În ciuda atracției inițiale, ei au rămas prieteni și nimic mai mult; ea este o mamă singură pentru Jack, în Los Angeles, iar el este marketing executive în New York. Aventura începe în clipa în care fac schimb de case pentru o săptămână și descoperă că „ceea ce cred că-și doresc nu este neapărat și ceea ce au nevoie.”

Odată ce Debbie are o conexiune cu un străin sexy, cei doi prieteni încep să se gândească dacă legătura dintre ei n-ar fi putut să evolueze în ceva mai mult.

Filmul este scris și regizat de Aline Brosh McKenna (scenaristă pentru o serie de comedii romantice populare, cum ar fi „The Devil Wears Prada”, „27 Dresses” sau „Crazy Ex-Girlfriend”) și pare fix producția ușurică de care ai nevoie într-o zi de duminică friguroasă.


„Your Place or Mine” va avea premiera pe Netflix pe 10 februarie, fix înainte de Ziua Îndrăgostiților.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.