Kiss Music News

Miley Cyrus este într-un proces de iubire de sine și te încurajează să faci la fel. Artista a lansat o nouă piesă catchy, „Flowers”

Miley Cyrus are multă iubire de sine.

După câțiva ani tumultuoși în care a fost în relații on-off și a lăsat la iveală latura ei rebelă, artista este pregătită de un nou capitol, așa cum spune și în noua melodie lansată, „Flowers.”

Piesa face parte de pe noul ei album, „Endless Summer Vacation”, care va apărea pe 10 martie.


În clipul melodiei, putem să vedem o Miley elegantă, care arată extrem de sexy și fit, în timp ce cântă despre o despărțire și cum a realizat că se poate iubi mult mai bine singură, decât într-o legătură nefericită.

„I can buy myself flowers/Write my name in the sand/Talk to myself for hours/Yeah, some things you don’t understand/But I can take myself dancing, yeah/I can hold my own hand/ Yeah, I can love me better than you can”, zice ea în versuri.


Cyrus și-a promovat intens melodia și a amplasat mai multe panouri publicitare în orașele mari din State, unde a scris parte din versurile cântecului, alături de mesajul: „New Year. New Miley.”

Mai mult, ea a publicat și mai multe teasere din videoclip în social media și pe contul ei de YouTube.


„Flowers” vrea să ne arate și o altă parte a vedetei, dar vine și cu un mesaj empowering pentru femei, în ideea de a nu se mulțumi cu puțin și de a-și arăta constant dragostea de care au nevoie.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.