Kiss Music News

Noul album The Motans, „Midnight Gems”, un EP cu reinterpretări și influențe de muzică trap

Apropo de new year new me, 2023 s-ar putea numi anul experiențelor noi.

Primul care vă provoacă la un sound nou, dar cu aceleași vibrații caracteristice este The Motans.

Artistul oferă ascultătorilor săi o serie de colaborări cu unele dintre cele mai sonore nume ale momentului în trap. EP-ul „Midnight Gems” aka fundalul muzical perfect în care vă veți regăsi conducând noaptea, este o colecție de 5 dintre cele mai cunoscute piese semnate The Motans, în care inspirați de strofele deja existente, nume precum RAVA, Berechet, Bvcovia, Dhali și 911, și-au pus amprenta și propriile versuri.

,,Am mai spus asta și cu ocazia lansării albumului <<Great Expectations>>, piese ca la început nu vor mai fi niciodată, pentru că eu sunt muzica mea și aceasta va suna așa cum sunt și cum mă simt azi. Asta am simțit să fac acum, să iau niște piese care-mi plac mult și să le ofer o nouă formă alături de cinci băieți talentați, al căror sound îmi place mult. Eu sunt încântat de ce a ieșit.” ne spune The Motans. 


Piesele alese spre reinterpretare sunt ,,În Golul Tău”, alături de RAVA, ,,La Nesfârșit”, în colaborare cu Berechet, varianta nouă a piesei ,,42”, cântată alături de Bvcovia, ,,Versus”, cu 911 și ,,Jackpot”, cu Dhali. 

În ceea ce privește sound-ul pieselor, acestea și-au păstrat trademark-ul The Motans, ce a fost îmbinat cu percuții și elemente de urban autohtone.  


The Motans este unul dintre cele mai de succes proiecte muzicale din ultimii ani. Debutând în 2016 cu piesa ,,Versus”, artistul a ajuns repede la inima publicului, prin hituri precum „Weekend”, „Poem”, „Jackpot”, „August” sau „Înainte să ne fi născut”. Lansările sale ocupă constant topurile radio, primele sale două albume, “My Gorgeous Drama Queen (2018)” și “My Rhythm&Soul (2020)” s-au vândut în mii de exemplare fizice, iar cel de-al treilea, lansat în acest an, “Great Expectations”, este în plină ascensiune. Ultima sa colaborare alături de Irina Rimes, pentru piesa ,,Gata de zbor”, se bucură atât de susținerea fanilor, cât și de cea a radiourilor. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.