Kiss Music News

Madonna a lansat un video controversat și amuzant pentru a-și anunța turneul mondial

Madonna pornește într-un nou turneu mondial.

Artista a dezvăluit datele pentru „Madonna: The Celebration Tour”, o serie de show-uri unde va cânta cele mai cunoscute melodii ale sale.

Așa cum era de așteptat, vedeta nu a făcut un simplu anunț în online, ci a filmat un clip controversat și amuzant alături de multe nume sonore, cum ar fi Judd Apatow, Jack Black, Lil Wayne, Diplo, Bob the Drag Queen, Kate Berlant, Larry Owens, Meg Stalter, Eric Andre și Amy Schumer.

Practic, în clipul de mai jos, personalitățile prezente la masă joacă „adevăr sau provocare”, și trebuie menționat cum nimeni nu se abține de la nimic.


Turneul Madonnei începe pe 15 iulie, iar artista va interpreta piese celebre de-a lungul carierei sale de peste 40 de ani, în timp ce va aduce și un omagiu orașului New York, locul unde a început cariera ei.

Concertele vor avea loc de-a lungul Americii, dar din toamnă Madonna ajunge și în Europa, chiar dacă nu în România; o vei putea vedea la Milano, Berlin sau Londra, după cum apare aici.


„Sunt entuziasmată să cânt cât mai multe cântece posibile cu speranța să le ofer fanilor show-ul pe care l-au așteptat atât de multă vreme”, a zis ea.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.