Cool Stuff

Margot Robbie a avut parte de o surpriză pe covorul roșu de la premiera filmului „Babylon”: prietenii ei din copilărie au fost prezenți la eveniment

Margot Robbie și-a păstrat prieteniile din copilărie.

Aflată pe covorul roșu de la premiera filmului „Babylon” din țara ei natală, Australia, actrița a avut parte de o surpriză foarte drăguță. În timp ce dădea un interviu lui Justin Hill pentru Entertainment, ea și-a auzit numele din public - „Hey Maggot!”


Reporterul a postat video-ul pe contul său de Instagram, unde putem vedea cum Robbie (32 de ani) este extrem de încântată să-și vadă prietenii acolo. „Tocmai i-am văzut pe prietenii mei din școala generală. Suntem prieteni de când aveam patru ani”, a zis ea.

„Nu pot să cred că am fost martor la acest moment drăguț când Margot Robbie s-a întâlnit cu prietenii ei, în timp ce-i luam un interviu”, a notat Hill pe rețeaua socială.


În ceea ce privește „Babylon”, filmul are acțiunea plasată în Hollywood-ul anilor 1920, atunci când industria de film face tranziția de la filmele mute la cele cu sonor.

Robbie o joacă pe actrița Nellie LaRoy, alături de o distribuție de top - Brad Pitt, Tobey Maguire, Olivia Wilde, Jean Smart, Jeff Garlin, Max Minghella, Lukas Haas, Samara Weaving și Eric Roberts.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.