Cool Stuff

Jennifer Lopez a povestit cum e viața alături de Ben Affleck și copiii lui

Jennifer Lopez și Ben Affleck continuă să aibă o relație minunată.

Într-un interviu în care-și promova cel mai recent film al ei, „Shotgun Wedding”, artista a povestit și despre cum arată viața ei alături de actor și de toți copiii lor.

„Ne-am mutat toți împreună, copiii s-au mutat împreună, așa că a fost o tranziție emoțională, dar, în același timp, toate visele mi-au devenit realitate. A fost un an fantastic, cred că cel mai bun an al meu de când s-au născut copiii mei”, a zis ea.


Lopez are pe gemenii Max și Emme (14 ani) alături de Marc Anthony, în timp ce Affleck are două fete și un băiat (Violet, 17 ani, Sepaphina 14 ani, Samuel, 10 ani) cu fosta lui soție, Jennifer Garner.

De când s-au împăcat, ei și copiii lor au fost fotografiați de mai multe ori împreună, iar în noiembrie, într-un carusel de fotografii de pe Instagram, Jen a postat și o imagine cu Ben în timp ce-l îmbrățișează pe fiul ei, Max.


Nu este prima oară când Lopez vorbește despre unirea familiilor lor, iar într-un interviu pe care l-a acordat celor de la Vogue în toamnă, ea a mărturisit că „este un proces care trebuie tratat cu foarte multă grijă.”

„Ei au așa multe sentimente, sunt adolescenți, însă totul merge foarte bine până acum. Ceea ce sper eu să cultiv în noua noastră familie este un parteneriat - copiii lui să aibă un aliat în mine, iar ai mei unul în el, cineva care-i iubește cu adevărat și care ține la ei, dar care poate avea o perspectivă diferită și care mă poate ajuta să văd lucruri pe care nu le văd, deoarece sunt prea legată emoțional”, a spus ea.

Jen și Affleck s-au căsătorit în iulia în Las Vegas, în cadrul unei ceremonii private, iar apoi au făcut o petrecere mare în august. Ei și-au reluat relația în iulie 2021, după ce și-au anulat logodna în 2004.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.