Fanii „Warrior Nun” sunt extrem de supărați pe Netflix pentru că a anulat seria fantasy

Netflix a anulat „Warrior Nun”, dar serialul are o bază de fani devotați care nu s-au ferit să-și arate supărarea.

Share

Seria este bazată pe cartea de benzi desenate semnată de Benn Dunn, „Warrior Nun Areala”, lansată în 1993, și o urmărește pe Ava Silva după ce se trezește într-o morgă cu un artefact divin prins în spate, ca apoi să înțeleagă faptul că face parte dintr-un ordin străvechi care se luptă cu demoni.

„Tocmai am aflat că Netflix nu va continua seria. Apreciez enorm pe toți fanii care au muncit atât de mult să facă cunoscut acest serial și pentru dragostea pe care mi-ați arătat-o mie, distribuției și întregii echipe de filmare. A fost un privilegiu să fac parte din acest proiect”, a scris pe Twitter Simon Barry, creatorul show-ului.

Vestea anulării a fost dată în decembrie, la o lună după ce al doilea sezon al show-ului a fost lansat și chiar s-a dovedit a fi un succes (a stat timp de trei săptămâni în topul Netflix Global).


Fanii „Warrior Nun” își spun „Nunkind” sau „Halo Bearers”, iar ei n-au ezitat să-și facă cunoscute nemulțumirile, motiv pentru care fraza „Netflix, correct your mistake” a devenit virală pe Twitter, iar #SaveWarriorNun a intrat imediat în trending pe rețeaua socială, imediat după ce a apărut vestea anulării.

Mai mult, peste 100.000 de oameni au semnat o petiție pentru sezonul trei al show-ului și mulți speră ca un alt serviciu de streaming să preia serialul, deși momentan nu sunt informații în acest sens.


Deși Netflix nu a dat o explicație oficială referitoare la motivul pentru care a anulat show-ului, așa cum notează cei de la Time, cel mai probabil motivul a fost legat unul de vizualizări, chiar dacă sezonul doi a fost un succes, a primit un scor de 99% de la audiențe pe Rotten Tomatoes și a fost inclus în topul New York Times - „50 Best TV Shows on Netflix Right Now.”

Share