Kiss Time Out

Noul „Gossip Girl” a fost anulat după 2 sezoane

Fanii „Gossip Girl” au o veste proastă - serialul a fost anulat după două sezoane.

HBO Max a hotărât să nu reînnoiască show-ul care va avea finalul pe 26 ianuarie.

Noul „Gossip Girl” a fost dezvoltat de Joshua Safran și s-a bazat pe romanele scrise de Cecily von Ziegesar, cât și de show-ul original dezvoltat de Stephanie Savage și Josh Schwartz.

„Suntem extrem de recunoscători producătorilor pentru că ne-au adus înapoi pe Upper East Side, cât și în mijlocul tuturor scandalurilor de la Constance Billard. Chiar dacă nu vom merge înainte cu un al treilea sezon, le mulțumim pentru triunghiurile amoroase, trădările calculate, cât și simțul estetic impecabil al acestui show”, au notat cei de la HBO Max într-un comunicat.


Noua serie a avut premiera în iulie 2021 și a setat un record pentru cea mai urmărită serie originală în primul weekend de la lansare, iar al doilea sezon a fost confirmat înainte de noiembrie 2021.

Însă, în ciuda începutului glorios, show-ul nu a reușit să mențină interesul fanilor, chiar dacă sezonul doi a fost mai apreciat de critici și a primit un scor de 100% pe Rotten Tomatoes.

„Cu inima extrem de grea, trebuie să vă anunț că seria nu va continua pe HBO Max. Vă mulțumesc pentru că v-ați uitat și sper să urmărim cu toții marea finală din 26 ianuarie”, a scris Safran.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.