Kiss Music News

Will Armex te va face să „Move And Dance”

O colaborare cu fiica lui de 5 ani.

Will Armex lansează o nouă provocare cu noul său cântec. „Move and Dance” este despre a aduce lumină chiar și în cele mai întunecate situații. Piesa reprezintă o colaborare între artist și fiica sa de 5 ani.

Duoul este sigur că piesa va pune un zâmbet pe fața ta și te va face să vrei să îți prezinți cele mai bune mișcări de dans.  

Muzica și versurile au fost create de Will Armex însuși, cu puțin ajutor din partea fiicei sale. 

„În prezent, oamenii din Ucraina trec printr-o perioadă foarte dificilă din cauza războiului. Și pentru mine, ca artist, a devenit foarte dificil să fac muzică, pentru că toate gândurile mele sunt despre destinul patriei mele. În ciuda acestui lucru, încă încerc să scriu cântece noi. Chiar și în cele mai întunecate momente, oamenii au nevoie de lumină și de aceea eu și fiica mea am decis să facem ceva mai vesel. Așa că permiteți-mi să vă prezint cea de-a doua colaborare dintre mine și fiica mea de 5 ani, Katy M: <<Move And Dance>>. Ne place să petrecem mult timp împreună, cântăm mult, dansăm, inventăm ceva nou. Uneori asta ne duce la noi melodii pe care suntem fericiți să le prezentăm lumii. Dă volumul mai tare și mișcă-te și dansează cu noi!” Spune Will Armex. 


Will Armex este un artist, producător și DJ ucrainean. Piesele sale sunt în heavy rotation pe toate posturile de radio de top din CSI și de asemenea, la TV. Una dintre cele mai mari realizări ale sale este piesa "You and I", care este o colaborare cu fiica sa și prezintă un mare interes pentru China. În plus, cântecul a fost în topurile Shazam în peste 10 țări. “You and I” are 528K de videoclipuri pe TikTok și 78K videoclipuri pe YouTube Shorts. Cântecul a ajuns pe #1 în topul popular al Ucrainei NRJ Top 30 și a petrecut 27 săptămâni în top.

De asemenea, a fost pe locul 1 pentru mai bine de 3 luni în Ukraine KISS FM Top 40 și a petrecut mai mult de 30 de săptămâni în clasament. Clasamentul anual, Top 100 de la KISS FM Ukraine a integrat piesa “You and I” pe locul 5 și a fost nominalizată ca piesa anului la PREMIILE KISS FM DANCE 2020.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.