Cool Stuff

Anne Hathaway a dezvăluit ce întrebare ciudată i-a pus un reporter, atunci când avea doar 16 ani

Anne Hathaway nu se ferește să spună lucrurilor pe nume.

În cadrul unui interviu pe care l-a oferit la premiera filmului „Eileen”, din cadrul Festivalului de Film de la Sundance, actrița a mărturisit cum atunci când avea doar 16 ani, un reporter a întrebat-o dacă este „o fetiță cuminte” sau „o fetiță rea.”

„Tocmai mi-am adus aminte de una dintre primele întrebări pe care le-am primit la începutul carierei mele, când aveam în jur de 16 ani. „Ești o fetiță rea sau o fetiță cuminte” - asta m-a întrebat un reporter. Aveam doar 16 ani, iar varianta mea de atunci și-ar fi dorit să-i răspundă fix cu filmul ăsta (n.r. „Eileen”).”


Anne a hotărât să facă parte din distribuția peliculei regizate de William Oldroyd, după ce i-a văzut drama din 2016, „Lady MacBeth”, cu Florence Pugh în rolul principal. „Mi s-a părut extraordinar și am simțit că Will poate fi încredințat să spună povești complicate, mai ales despre femei”, a adăugat ea.


„Eileen” spune povestea unui doctor (Hathaway) care dezvoltă o legătură erotică cu un angajat al închisorii din Massachusetts, care este forțat să aibă grijă de tatăl ei alcoolic. „Iubesc poveștile întunecate, ciudate și cu un simț ciudat al umorului”, a spus și regizorul William Oldroyd.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.