Kiss Music News

10 ani de la lansarea remixului „If I Lose Myself” realizat de Alesso la piesa trupei OneRepublic

O versiune remix, considerată iconică, continuă să domine în preferințele oamenilor din întreaga lume.

DJ-ul care a generat hype pe mainstage-ul Neversea, Alesso este cel care a reușit să aducă o producție mainstream în cultura de festival. „If I Lose Myself” (OneRepublic) reprezintă pentru mulți momentul în care muzica dance a reușit să devină un fenomen de masă. 

DJ-ul și producătorul de origine suedeză și-a cucerit fanii cu o combinație de stiluri, un amestec de progressive house și elemente din stilul pop. Alesso a reușit să intre și în zona de mainstream a industriei muzicale, datorită unor colaborări cu cele mai mari nume de la Hailee Steinfeld până la Sumr Camp, James Bay, Liam Payne, Katy Perry, cu care a lansat, la finalul anului 2021, „When I’m Gone” sau Zara Larson pentru noutatea momentului „Words”. Variantele remix pentru ,,Calling (Lose My Mind)” sau ,,Years” continuă să-și păstreze locul în live set-urile lui Alesso și au un impact pozitiv și în rândul noilor fani al suedezului, dar ,,If I Lose Myself” e din altă ligă. 

Ryan Tedder, solistul trupei OneRepublic face magie cu vocea, e o emoție pe care o simți la fiecare festival când zeci de mii de voci cântă la unison. Am experimentat acest lucru anul trecut în mainstage-ul celei de-a patra ediții a celui mai mare festival organizat pe o plajă din Europa, Neversea, unde Alesso și-a sărbătorit ziua de naștere. 


În clasamentul realizat de Beatport pe baza vânzărilor, remix-ul lui Alesso pentru OneRepublic se află, la zece ani de la lansare, în Beatport MainStage 100, unde ocupă locul 61.  

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.