Kiss Music News

Brazilianul Alok a lansat prima piesă din 2023, „Work With My Love”, în colaborare cu James Arthur

Este unul dintre personajele care au reușit să-și construiască o carieră impresionantă, ocupă locul 4 în clasamentul realizat anual de publicația DJ Mag și are o comunitate uriașă de fani pe platformele de social media.

Alok a reușit să cucerească și publicul din România, în vara anului trecut a pregătit un show în exclusivitate pentru cea de-a șaptea ediție a magiei UNTOLD.

Brazilianul joacă într-o altă ligă, a oamenilor care produc schimbarea. Este filantrop și e implicat în problemele legate de schimbările climatice, de protejare a mediului și a comunităților indigene, iar recent a semnat un parteneriat între Institutul Alok și Organizația Națiunilor Unite. 

Este unul dintre cei mai iubiți DJ în Brazilia, iar acest lucru a fost demonstrat încă o dată în cadrul petrecerii de final de an, eveniment care a avut loc în Fortaleza, Brazilia. 1,2 milioane de oameni au celebrat intrarea în noul an alături de Alok și invitații săi. 


DJ și producător, Alok își continuă călătoria în 2023 prin lumea muzicii electronice cu lansarea unei noi producții intitulate „Work With My Love”, la care a colaborat cu britanicul James Arthur

Un sample dintr-un dance clasic semnat The Shapeshifters, „Lola’s Theme”, un NO.1 hit în 2004, la care au fost adăugate două elemente de noutate: vocea inconfundabilă a lui James Arthur si sound-ul future bass marca Alok. 



Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.