Kiss Music News

Dirty Nano și Giulia colaborează pentru prima dată pentru „Fumez Amintiri”

„Fumez Amintiri” vine la pachet și cu un videoclip creativ regizat de David Mogan și Ioana Stan.

Dirty Nano revine pe ringul de dans cu o piesă care îți va aminti, cu siguranță, de începuturile vieții tale de noapte, de data aceasta acompaniată de vocea inconfundabilă a Giuliei. ,,Fumez Amintiri” este  despre o relație de iubire terminată, regretată, însă versurile au un iz de încredere, încredere ce e susținută de ritmul antrenant al piesei. 

Piesa a fost compusă de Vlad Popescu, Ana Maria Stancu, George Hora și Tinu Vidaicu, iar de producție s-a ocupat Dirty Nano. 

,,<<Fumez Amintiri>> a ieșit exact cum ne-am dorit ca sound, iar vocea Giuliei a completat perfect tabloul nostru muzical. Sperăm să vă placă piesa la fel de mult ca nouă.” ne spun Dirty Nano.
,,Gata! S-au aliniat planetele în sfârșit și s-a lansat piesa pe care o așteptam cu cea mai mare nerăbdare. <<Fumez Amintiri>> e piesa pentru care am stat cuminte, am avut răbdare și încredere că lucrurile se vor așeza frumos și firesc, pentru ca ea să ajungă la voi. Știu că așteptați de foarte mult timp ceva muzical din partea mea și sper că a meritat așteptarea! Sunt recunoscătoare că bucuria asta o împart cu doi prieteni care-mi sunt familie, cei de la Dirty Nano. Nimic nu e întâmplător în viață și toate lucrurile vin către noi atunci cand suntem pregătiți să le primim și să le apreciem. Aici sunt pentru toți cei apropiati mie, care au avut încredere că acest moment va veni, dar mai ales pentru voi, cei care ați continuat să mă întrebați când voi cânta din nou!” ne spune Giulia.


Orice persoană care iubește muzica dance, house și deep house, cel mai probabil cunoaște cel mai popular duo de DJ din România, Dirty Nano. Remixurile lor au milioane de ascultări și reprezintă colaborări cu artiști cunoscuți precum INNA, The Motans, Delia sau Alina Eremia. Primul lor single oficial, Promite-mi, în colaborare cu Alina Eremia, lansat în 2019, a devenit în scurt timp senzația radioului și a strâns peste 8M de vizualizări pe YouTube.

După 3 ani de pauză, Giulia își face reapariția în industria muzicală. Cântăreață, prezentator TV, radio host și vlogger, Giulia a ales să își îndrepte atenția spre familia sa și să se dezvolte pe YouTube, cu seria de vlog-uri Badassmom, care scoate la lumină personalitatea sa volatilă și care i-a adus mulți urmăritori pe toate platformele sociale. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.