Cool Stuff

Câștigătorul Românii au Talent 2022, Darius Mabda, a uimit juriul de la America's Got Talent: All-Stars 2023

Darius Mabda a câștigat în luna mai a lui 2022 premiul cel mare de la „Românii au Talent”. În urma demonstrațiilor din finală, telespectatorii au ales că Darius este cel care merită să plece acasă cu 120.000 de euro.  

Pentru acest premiu au concurat X-Treme Brothers, Bianca Ciocîrlan, Aurel Niamțu, Emanuel Ion, Ana Maria Mircea, Darius Mabda, Martina Meola, Zametheea, Raisa Radu, Alex Dowis și Gabriela Dincă. Toți au urcat pe scenă și au dat ce au avut mai bun.  Însă, dintre cei 11, Darius a reușit să impresioneze cel mai mult.  

De asemenea, încă de la început, Darius a primit Golden Buzz de la Mihai Bobonete. 

La acel moment, Darius a declarat că, dacă va câștiga, va pune banii într-un cont și îi va investi în pasiunea sa, dansul. Tot Darius Mabda a câștigat și premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro. 

Darius are 14 ani, este din Oradea și este un dansator și coregraf incredibil de talentat.

Acum, la începutul lui 2023, după ce i-a uimit pe toți românii, el a plecat în Statele Unite și participă la „America's Got Talent: All-Star”. 

Acolo el a reușit deja să-i impresioneze pe jurați, care l-au trimis în etapa următoare a competiției.

„Sunt foarte emoționat pentru că sunt pentru prima dată în America și era visul meu să fiu aici. Mă numesc Darius, am 14 ani, sunt din România și dansez. Sunt emoționat deoarece aici e cea mai mare scenă din lume. M-am uitat la America are talent de când eram mic”, a spus Darius, imediat cum a pășit pe scenă.

La finalul numărului său, toți cei prezenți în sală, jurații, prezentator, dar și spectatori au fost impresionați de talentul lui extraordinar.

„Ești o combinație între Nadia Comăneci și Mihail Barîșnikov. Ești un dansator extraordinar, ești un acrobat și un atlet. Ai unul dintre cele mai extraordinare talente din lume și cred că fanii sunt încântați de ceea ce au văzut”, a spus Howie Mandel după prestația lui Darius.

Iată modul spectaculos în care a dansat Darius la „AGT: All-Stars”, pe piesa „In My Blood” a lui Shawn Mendes:


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.