Cool Stuff

Jamie Lee Curtis a fost extrem de emoționată pentru prima ei nominalizare la Oscar - actrița și-a postat reacțiile pe Instagram

Jamie Lee Curtis este în continuare surprinsă de faptul că a fost nominalizată la premiile Oscar 2023.

Actrița a primit prima nominalizare din viața ei la categoria „Cea mai bună actriță într-un rol secundar” pentru personajul ei din „Everything Everywhere All at Once.” Curtis, 64 de ani, a postat pe Instagram primele sale reacții la aflarea veștii, inclusiv clipa în care-l îmbrățișează pe soțul ei, Christopher Guest.


„Așa arată surprinderea! Una dintre cele mai bune prietene de-ale mele (Debbie Oppenheimer) mi-a dat un mesaj la 5:15 dimineața că ea este în fața casei mele și dacă am nevoie de companie în timp ce sunt anunțate nominalizările la Oscar. Debbie Oppenheimer a câștigat un Oscar pentru documentarul superb pe care l-a făcut despre mama ei, „Into The Arms Of Strangers: Stories of the Kindertransport.” Și ea stătea acolo, în întuneric, moartă de frig, într-o parka.

A intrat și a stat cu mine, așa cum am stat și eu cu ea în ziua în care s-a dus spre Oscaruri, în anul în care a câștigat. Ne-am ținut de mâini. Nici nu mi-am dat seama că a făcut fotografii. Prima este când mi-am auzit numele, iar apoi entuziasmul când am auzit numele prietenei mele Stephanie Hsu, dar și restul nominalizărilor, iar în final, cel mai bun lucru din lume, o îmbrățișare caldă din partea soțului meu. Fără filtre, fără trucaje, doar adevărul momentului de bucurie surprins de o prietenă”, a notat ea.


Ulterior, Curtis a mai postat o fotografie cu părinții ei, Janet Leigh și Tony Curtis, de la Oscar-urile din 1960. Leigh a murit în 2004 și a obținut o nominalizare pentru „Cea mai bună actriță în rol secundar”, în 1960, pentru rolul din „Psycho”, iar Tony, care a murit în 2010, a fost nominalizat la categoria de „Cel mai bun actor” pentru rolul din „The Defiant Ones”, în 1958.

„Nici nu mi-am imaginat vreodată așa ceva. Mereu m-am simțit ca o persoană din afară care se uită în interior, dar în același timp extrem de recunoscătoare pentru toate oportunitățile pe care le-am avut. Să fac parte din acest film superb este punctul de referință al carierei mele”, a notat ea.


Premiile Oscar vor avea loc pe 12 martie și vor fi moderate de Jimmy Kimmel.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.