Cool Stuff

Funkiss 30 ianuarie | ORDINE și HAOS

Astăzi, aflăm că unii oameni nu știu să mănânce banane, unii preferă să mănânce saltele și pe alții i-a mâncat să meargă la vânătoare.

ASTRE ROZ-ALBASTRE

Capricornii au mici probleme cu vecinii, care se pot rezolva fie amiabil, fie românește. 

Vărsătorii cedează poftelor și regretă. Mai mult nota de plată decât ce li s-a depus pe șolduri.

Peștii descoperă că au suflet de pictori. Probabil se păteză foarte artistic, cu sos de pizza.

ȘTIRILE CARE FENTEAZĂ

„Haos pe șoselele România, din cauza vremii. Trei drumuri naţionale sunt în continuare închise”. Felicitări, CNAIR! Dacă se făceau toate șoselele și autostrăzile promise în ultimii 30 de ani, cine știe câte drumuri ar fi fost astăzi de nefolosit.

„Suma uriașă plătită de o femeie unui sucevean pentru a nu dezvălui poze indecente cu ea. Pozele au ajuns la iubitul acesteia”. Poliția amintește că cea mai sigură metodă de a-ți proteja pozele indecente este să nu-ți faci poze indecente.

„Un bărbat a înghițit o banană întreagă înfășurată într-un prezervativ, într-un <<atac de furie>>”. Medicii se bucură, totuși. Bărbatul avea în casă și un ananas.

„O femeie din SUA, care are o dependență ciudată de a mânca saltele, a terminat și patul mamei sale”. Sfatul dat de nouă din zece doctori: „ia cu pâine”.

„Fenomen inexplicabil produs în centrul planetei. Misterioasa minge din miezul Terrei s-a oprit brusc din a se învârti”. Mai mulți experți îl acuză pe Erling Haaland că i-a pus stop pe piept.

„Un bărbat a devenit mai bogat cu 750 de euro, după o noapte de beție. După ce și-a găsit telefonul pierdut, a aflat că cineva a câștigat la pariuri folosind telefonul său”. Cel mai greu acum e să petreacă serile acasă, jumătatea sa îl trimite zilnic la pub.

„Un bancomat din Mediaș a ars cu tot cu banii din el, după o greșeală a unor hoți”. La eveniment nu a fost inventat Nicolae Guță, interpet al piesei „Banii, ardă-i focu’”. Gurile rele spun că toată situația a fost o înscenare a Primăriei, pentru a se specifica în presa națională că în Mediaș există un bancomat. Și va exista, imediat ce sosește cel nou!

„Un cal clonat dintr-o specie care nu mai există în sălbăticie a venit pe lume în SUA”. Știința mai face pași către Jurassic Park, momentan avem, cel mult, Mânz Bâlci.

„Festival de vinuri la Iași. Sute de persoane au savurat diverse sortimente aduse de cramele din toată țara”. Dacă întreabă poliția, au degustat salate de castraveți cu mult oțet, s-a înțeles?

„Povestea ultimului pețitor tradițional din Irlanda. Oameni din toată lumea vin la el cu speranța să-și găsească jumătatea”. Sunt mulți oameni speriați că AI-ul o să le fure joburile, Tinder le face asta pețitorilor de ani întregi.

„Doi inspectori Antifraudă au pretins 10.000 de euro ca să <<închidă ochii>> la neregulile găsite. Unul dintre ei, prins în flagrant de DNA”. Ăia mici se întreabă cine ar câștiga dacă se luptă Superman cu Spider-Man. La adulți e cam la fel, doar că ne întrebăm despre meciuri Antifraudă versus Anticorupție.

„Bărbat împuşcat la o partidă de vânătoare în Hunedoara. Colegul său l-a confundat cu un fazan”. Bărbatul rănit: „poate că n-a fost cea mai bună idee să iau pe mine vesta din pene”. 

A FOST ODATĂ LA ACEASTĂ DATĂ

1648: Războiul de Optzeci de Ani se termină, prin Tratatul de la Münster și Osnabrück. Tratatul a fost încheiat atunci și ca războiul să nu împlinească 100 de ani. Ar fi creat confuzie, un Război de 100 de Ani deja existase, între Anglia și Franța.

1695: Constantin Brâncoveanu primește ca recompensă pentru serviciile făcute Curții din Viena titlul de „principe al Imperiului". Pentru promovarea aceasta a primit câteva zeci de felicitări pe LinkedIn.

1835: Are loc prima tentativă de asasinat împotriva unui președinte al Statelor Unite. Asta dacă nu punem la socoteală și miile de trupe englezești care își descărcau muschetele în direcția generală a lui George Washington.

1933: Adolf Hitler este numit în funcția de Cancelar al Germaniei. Dacă ai inventat mașina timpului și nu știi exact ce eveniment istoric să previi, poți să începi cu ăsta.

1969: Are loc ultimul spectacol public al trupei The Beatles, pe acoperișul Records Apple, din Londra. Concertul improvizat este întrerupt de poliție. Nu spunem că și printre polițiștii londonezi erau fani Beatles, doar că le-a luat 42 de minute să întrerupă concertul.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.