Kiss Music News

INNA a lansat videoclipul oficial al piesei „Yummy” feat. Dhurata Dora și Stefflon Don

INNA revine în atenția publicului cu o nouă colaborare, de data asta cu două artiste de top, Dhurata Dora și Stefflon Don.

„Yummy” este o piesă de dans, energică, cu un mesaj optimist, care a fost produsă de Alexandru Cotoi, Marcel Botezan, Sebastian Barac, scrisă de Alida Garpestad Peck, Rollo, Alexandru Cotoi, Elena Alexandra Apostoleanu, Stephanie Allen și versuri de Alida Garpestad Peck, Rollo, Elena Alexandra Apostoleanu, Stephanie Allen, Dhurata Dora, Denk, Tonic.

Clipul a fost regizat și filmat de NGM Creative, Bogdan Păun și Alexandru Mureșan, echipa cu care INNA colaborează de obicei. „Este minunat să lucrezi cu artiști talentați precum Dhurata Dora și Stefflon Don, sunt fericită pentru această colaborare și că ne putem sprijini una pe cealaltă în a face ceea ce ne place cel mai mult: să transmitem iubire prin muzică. Enjoy!”, a spus INNA.


Dhurata Dora este și ea foarte fericită de colaborare: „Sunt foarte încântată să anunț lansarea „Yummy”. M-am implicat în totalitate în această colaborare și mă bucur că fanii mei pot să o asculte în sfârșit. Vă iubesc!”, a declarat Dhurata Dora.


Stefflon Don, pe de altă parte, vorbește despre cât de mult s-a distrat la filmări: „În sfârșit vă puteți bucura de această surpriză „yummy”. M-am distrat la filmările acestui videoclip și sper să vă placă această colaborare pe cât îmi place și mie. Multă iubire! Enjoy!”, a adăugat Stefflon Don.

Lansată la sfârșitul anului 2022 cu lyric video, piesa „Yummy” a atras atenția publicului și a câștigat aproape 4 milioane de vizualizări.


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.